Kterých 30 testerek vyzkouší doplněk stravy Klouby Fit

08.02.2019 | Zábava

Klouby jsou nezbytnou částí těla, díky které se vůbec pohybujeme. Jejich zdraví je tedy základ, a aby správně fungovaly a nebolely, potřebují naši pozornost. Ruku na srdce, většina z nás začíná problém řešit až v okamžiku, kdy už je pozdě a klouby se začnou ozývat bolestí. Pečujte o ně s doplňkem stravy KLOUBY FIT od Terezia Company, který budou moci vyzkpušet i naše testerky. Jste mezi nimi i vy?

Nenechme své klouby trpět a dopřejme jim kvalitní péči pro bezproblémový „chod“.  Kloubní výživa v podobě doplňků stravy je ideálním řešením, které vhodným způsobem doplní zdravou stravu a pravidelný pohyb.

Doplněk stravy KLOUBY FIT od TEREZIA COMPANY je 100% přírodní produkt, který se lidem dostal do povědomí díky unikátní složce AQUAMIN. Jedná se o unikátní multiminerální komplex získávaný z mořské řasy s obsahem vápníku, hořčíku (v dobře vstřebatelné podobě) a dalších 74 stopových minerálů. Pochází z červené mořské řasy Lithothamnion calacareum, kterou lze nalézt pouze na 3 místech na celém světě, a to na dně oceánu u jihozápadního pobřeží Irska a u Islandu. Během své růstové fáze do sebe řasa absorbuje důležité minerální látky z mořského prostředí. V další fázi životního cyklu řasa zvápenatí, postupně se rozpadá a přirozeně se usazuje na mořském dně, odkud se šetrně se těží tak, aby se celý cyklus mohl neustále opakovat a nebyl narušen ekosystém, v němž řasa roste.

V souvislosti s Aquaminem je důležité vědět, že právě mořská vegetace je 10-20 krát bohatší na minerální látky než suchozemská vegetace a  mořská voda obsahuje stejný poměr nutrientů jako má lidská plazma.

KLOUBY FIT je dále obohacen o vitamin D, který přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku, boswelii která posiluje činnost kloubů a celkově tak v synergii s vitaminem D napomáhá pohybovému aparátu, rakytník a šípek, který přispívá k pevnosti kloubních spojení a pomáhá udržovat zdravé a pohyblivé klouby. Součástí produktu je i sušený prášek houby shii-take.

Které testerky se mohou těšit na doplněk stravy Klouby Fit?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak se u nich potíže s klouby projevují a které aktivity by se kvůli bolavým kloubům nikdy nechtěly vzdát.

Balíček s produktem Klouby Fit už je na cestě k těmto testerkám: Collina, Teri, alab a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat