Vaření není věda. Našli jsme kurz, se kterým budete královnou kuchyně!

19.03.2012 | Zábava

Škola vaření pro začátečníky i pokročilé, to je škola vaření Chefparade. Už není nutné, abyste cestovali za cizokrajnou kuchyní, stačí přijít na kurz vaření do Chefparade!

Originálních kurzy vaření ve všech možných podobách – klasické, s dětmi, soukromé oslavy, dále zajišťuje Chefparade kulinářský teambuilding s ojedinělým konceptem, zázemí pro obchodní jednání, školení, promo akce, tiskové konference…

Chefparade je škola vaření pro začátečníky i pokročilé, nezáleží na věku, pohlaví. Praktické kuchařské kurzy vaření vám dají možnost vychutnat si vaření spolu s profesionálními kuchaři a naučit se přípravy jednoduchých i složitějších jídel. Prožijte příjemný večer na kurzu vaření, kde se naučíte připravit jednoduše, chutně a s lehkostí pokrmy z thajské, italské, mexické, francouzské, španělské kuchyně nebo oblíbené steaky či japonské sushi. Kromě standardních kurzů jsou pro vás pravidelně připravovány novinky, akce i netradiční  kurzy. např. molekulární kuchyně nebo roztančená kuchyně Jamieho Olivera.

Chefparade nabízí také soukromé oslavy a dětské narozeninové oslavy vytvořené na zakázku podle preferované kuchyně či tématu klienta, vše i pro naše nejmenší.

Pro firmy je připravena oblíbená firemní akce -  kulinářský teambuilding až pro 100 osob! Tento jedinečný produkt na českém trhu, kulinářský teambuilding, je specialitou Chefparade. Využijte jedinečnou příležitost, jak lépe poznat své kolegy při vaření originálních pokrmů z různých světových kuchyní – u nás v Chefparade máme ověřeno, že to jde samo.

Ve škole vaření  Chefparade můžete též zakoupit neobvyklé ingredience pro přípravu exotických pokrmů i doma. Součástí studia je také obchůdek a e-shop s delikatesami. 

Navštivte stránky www.chefparade.cz. Můžete se zapsat na odběr newsletteru, budete vždy informováni o všech novinkách nebo si Chefparade přidejte na Facebook.  Ve škole vaření Chefparade je každý vítán.
TIP Bety: Soutěžte se školou vaření Chefparade - pořadatelem kurzů vaření, soukromých oslav, kurzů vaření s dětmi i firemních akcí o 2 trička Chefparade z příjemného materiálu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat