Kterých 5 testerek vyzkouší samolepicí jmenovky pro děti Mama Labels

10.08.2019 | Zábava

Chystá se vaše dítě po prázdninách do školy či školky? Pak jistě řešíte jmenovky na oblečení a školní pomůcky. Pokud se vám nechce trávit hodiny nekonečným ručním opisováním jména svého potomka, můžete vyzkoušet skvělé samolepicí jmenovky od Mama Labels. Jste mezi vybranými testerkami?

Hravé a barevné jmenovky podle vašeho výběru udělají vašim dětem radost a vám usnadní život, protože budete mít vždy přehled o věcech svého potomka. Přihlaste se do testování!

Čím jsou samolepicí jmenovky Mama Labels tak výjimečné? Využijete je jako:

  • označení dětského oblečení a botiček (dítě se díky nim naučí rozlišit pravou a levou botu)
  • štítky se jménem na školní potřeby (včetně těch psacích)
  • jmenovky na lahev na pití či krabičky na svačinu

Samolepky Mama Labels se vyznačují pestrými dětskými motivy a obrázky, které si sami vyberete podle zájmů svého potomka. Jsou buď samolepicí, nebo nažehlovací, můžete je bez potíží prát v pračce, sušit v sušičce, neublíží jim ani myčka nádobí nebo mikrovlnka či mrazák. Jsou voděodolné a opravdu trvanlivé.

Které testerky se mohou těšit na samolepicí jmenovky Mama Labels?

Voucher pro nákup samolepek Mama Labels už je na cestě k těmto testerkám: sarka49, maqelka, jirkpavlik a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat