Horoskop na červenec

Zjistěte, co si pro vás hvězdy na červenec připravily.

RAK

Buďte upřímní (Merkur bude od 13. vaším spojencem). Lidé s vámi rádi spolupracují a vy pracujete tvrdě – od 22. i na svojí image. To by se mohlo brzy vyplatit i finančně. Jen v lásce zrovna Venuše spí jako Šípková Růženka a váš princ bohužel také.

LEV

Sotva se na chvilku stáhnete do ústraní, už je po vás sháňka. To se vám líbí, takže přehodnotíte svoje plány do 13. Vaše podvědomí vám vysílá zajímavé sny, které nutí k zamyšlení. Od 23. je vhodná doba realizovat nový projekt.

PANNA

Celý vesmír se spojil, abyste mohli působit velmi sebejistě. Od konce července se pohybujete přesně tam, kde se jedná o lásku. Ale nemusí to být přímo milostný vztah. Od 13. vám pomůže Merkur s úklidem, a dokážete dokonce motivovat ostatní, aby zahodili svoje zašlé věci a přežité myšlenky.

VÁHY

Merkur je až do 13. na ústupu. A kritika, kterou uslyšíte, opravdu bolí. Ale jen když budete správně naslouchat, můžete se posunout dál a nezůstat trčet na vlastních řešeních. Od 22. budete nabití energií, která bude mít vliv i na milostný život. A vaše vyzařování vám bude okolí jen závidět.

ŠTÍR

Hodně možností nemusí znamenat vedoucí pozici, někdy je to spíš tlak mlýnských kamenů. Po 13. budete mít (zase!) možnost se ukázat. Nemáte nouzi ani o přátele, kteří právě potřebují vaši přítomnost a radu. Co vám nejvíce momentálně chybí, je čas. Že jste přepracovaní, byste si měli po 23. vážně přiznat.

STŘELEC

Mars se pohybuje v oblasti kreativity. To je sice super, ale můžete se tak dostat do konkurenčního boje. Vyhrajete jen tak, že necháte v pravý čas působit svoje silné stránky – optimismus a odvahu. V oblasti komunikace to jde ztuha, ale po 22. vám Slunce dodá energii a všechno půjde jako po drátkách!

KOZOROH

Není žádným tajemství, že práce je pro vás důležitá. A momentálně to vypadá na nový začátek. Důležité je nepřepálit start, ale všechno si pěkně rozplánovat. V rodině bude minimálně do 13. docházet k hádkám, protože jste si zase jednou dovolili říct otevřeně svůj názor. Ale to je dobře, protože jen tak se může něco změnit k pozitivnímu.

VODNÁŘ

Napětí na pracovišti vás jen tak nerozhází, ale až do 13. budete dokonce super nervozní. Udržujte si odstup! Od 23. vás budou trápit nejisté finance. Vyplatí se internet a větší přehled o penězích. Momentálně se vám Venuše stará o nejlepší podmínky k lásce.

RYBY

Do 13. můžete něco napravit. Obklopte se lidmi, kteří vás inspirují a umějí zacházet s vaší sílou. I v lásce si nastavte hranice. Pokud se partner chová sebestředně, investujte raději sami do sebe, do dětí nebo nových projektů.

BERAN

Právě vám Mars dodává tolik energie, že občas nevíte, co začít nejdříve. Člověk blízký vašemu srdci, kterého jste poznali teprve nedávno, se od vás nemůže odtrhnout. Dejte si ale pozor, abyste mu dopřáli dostatek prostoru pro vlastní rozhodnutí. V práci působíte trochu agresivně a neohleduplně. Ale od 23. budete zase v harmonii.

BÝK

Převládají ve vás pocity štěstí a naplnění. Mars vás přivede do kontaktu se silou vůle a stanovením cílů. Vaše šance třeba meditací zjistit, zda byste mohli svoji energii využít i smysluplněji. Merkur od 13. pomůže zpracovat to, co jste si odložili stranou. A tak pohnete i novým projektem.

BLÍŽENCI

Až do 13. vám Merkur dopřeje velký smysl pro realitu v otázkách peněz. Jen když si připustíte vlastní nedostatky, dostanete se zase zpátky do zelených čísel. Zajímavé to je pro vás i v lásce. Normálně člověk důvěřuje ze 70 % rozumu a z 30 % pocitům. Ale u vás je ten poměr teď úplně jinak. Jste příjemně emocionální a váš partner je tím naprosto okouzlen.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat