Horoskop na červen 2021

Co si hvězdy připravily?

Beran

V červnu se soustřeďte na sebe sama a svoje potřeby. V zaměstnání se cítíte nedocenění, máte vyšší ambice, proto byste měli poslechnout svoji intuici a něco pro sebe udělat. Promyslete si své cíle, hvězdy jsou vám nakloněné a v první polovině měsíce by mohly v kariéře přinést úspěch.

Býk

Pro Býky je červen ve znamení rodiny. Osobní záležitosti budou mít přednost před kariérou a pracovní problémy odsunete až na druhou kolej. Vaše spokojenost a radost ze života se promítne i do nálady vašich příbuzných.

Blíženci

V červnu byste měli věnovat pozornost svému okolí. Nejsou důležité jen vaše potřeby, zaměřte se i na problémy vašich příbuzných. A díky harmonii a spokojenosti na domácím poli budete moci plánovat a rozvíjet i svoji kariéru. Schopnost spolupráce a kompromisů se ukáže jako velmi důležitá právě v zaměstnání.

Rak

Pohyb planet na začátku měsíce vám přinese několik změn, které se budou dotýkat i vašich priorit. Až do 17. bude na prvním místě stát rodina, potom se budete soustředit více na placenou práci. Jupiter a Venuše vám přinášejí nové zajímavé perspektivy v oblasti pracovního rozvoje.

Lev

V červnu se soustřeďte na svoji práci, protože to bude nejlepší čas ukázat se šéfovi v nejlepším světle a zabojovat o povýšení. Úspěch nezávisí jenom na kvalitě odvedené práce, ale i na vašich diplomatických schopnostech a vnitřním instinktu.

Panna

Do poloviny měsíce vám planety dopřejí podporu v oblasti kariéry. Ve druhé polovině se do popředí dostanou osobní záležitosti. Problémy, které neustále odsouváte, se mohou projevit v plné síle a vy se s nimi budete muset vypořádat.

Váha

Vliv rodiny na život Vah bude v červnu velmi silný, proto je důležité věnovat se svým milovaným. Pokud chcete být šťastní, musíte si své rodiny vážit a vybudovat si harmonický vztah. Klidný a mírumilovný domov vás posílí mentálně, což se pozitivně promítne i do jiných oblastí života.

Štír

I když budete v červu velmi ctižádostiví, vaše pracovní plány bohužel uskutečnit nedokážete. Přijatá opatření nepřinesou žádné výhody, proto bude nejlepší nepouštět se do jiných profesních záležitostí. Ochráníte se tak před dalším možným zklamáním, která by mohla vést až k frustraci.

Střelec

Červen pro vás bude zásadním měsícem, kdy se budete muset rozhodnout. Bude to správný čas na to, přemýšlet, čeho chcete ve svém profesním životě dosáhnout, nebo jestli se vyplatí změnit směr, abyste dosáhli více. Budete potřebovat hodně klidu a vnitřní rovnováhy, abyste se v klidu a s rozmyslem vydali dál.

Kozoroh

V červnu bude důležitá schopnost flexibility a kooperace. Práce v týmu vám pomůže dosáhnout úspěchu rychleji, než jste čekali. Dejte si ale pozor, aby si vaši práci a úsilí nepřipsal někdo jiný. Díky náročné práci se vám budou problémy doma zdát triviální, ale neměli byste je podceňovat.

Vodnář

Váš osud má v rukou Jupiter. Po 3. červnu se změní vaše priority a vy se začnete více soustředit na stará přátelství. Přijde čas, kdy se ukáže, jak vás podporují a stojí za vámi. Jen pravé přátelství tento test ustojí, pravda vyjde najevo nejpozději do 20. června.

Ryby

V červnu bude nutné zaměřit se na úspěch. Mnoho věcí nepoběží podle plánu. V práci nebude situace nejlepší, protože každý bude vědět lépe, co byste měli dělat. Naštěstí se situace vyjasní a uklidní, ale myslete na to, že je lepší se do žádných konfliktů a hádek nemíchat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat