Tetování celebrit, která jsou terčem kritiky a posměchu

Zvažujete tetování? Než dojde na první vpich, ověřte si, zda ten cizojazyčný nápis, který si tolik přejete, skutečně znamená to, co má. To byste nevěřili, kolik slavných na tohle doplatilo!

Nechat si udělat tetování je velká věc. A také zásadní, protože jde o trvalou ozdobu, která na pokožce zůstane po celý život. Tedy samozřejmě za předpokladu, že si ji člověk nenechá odstranit, což je zdlouhavá, bolestivá a finančně náročná procedura. Výběr správného motivu je tedy naprosto zásadní! Bohužel ne všichni při něm mají šťastnou ruku. Kterým celebritám se tetování pořádně vymstilo?

Ariana Grande asi ráda griluje

Americká zpěvačka a skladatelka, která svou kariéru odstartovala jako herečka v seriálech, vydala úspěšné album s názvem 7 Rings před dvěma lety. Jako vzpomínku na tento hudební počin si nechala udělat i „kérku“, a to přímo na dlani. Jenže ouha, bylo to špatné rozhodnutí, hlavně proto, že nápis 7 Rings chtěla mít v japonštině. Tatér se zřejmě špatně podíval do slovníku, takže se záhy ukázalo, že místo něj má na ruce napsáno shichirin, což je malý japonský gril.

Rihanna miluje květiny

Podobně jako výše zmíněná Ariana Grande také zpěvačka Rihanna doplatila na cizí jazyky. Tentokrát však šlo o francouzštinu. Tetování, které nosí na krku, má kromě nesprávného slovosledu i nepochopitelný význam. Z původní „vzpurné květiny“ se totiž stalo něco ve smyslu „květiny rebel“. Tak hlavně, že alespoň ona sama ví, co tím chtěl básník říct, že?

Kaley Cuoco má pro všechny dobrou radu

Hlavní představitelka kultovního seriálu Teorie velkého třesku, za jehož jednu natočenou epizodu dostane jeden milion dolarů, jako většina žen zažila milostný karambol zakončený ostře sledovaným rozvodem. V dobách své největší zamilovanosti si Kaley Cuoco nechala na záda trvale vepsat datum svatby, což po ukončení vztahu přinášelo spoustu bolestných vzpomínek. Místo něj jí teď mezi lopatkami „sedí“ motýl. Blondýnka následně na sociální síti nabádala fanoušky, aby si nikdy nenechali dělat motivy, které nějak souvisejí s partnery, protože člověk nikdy neví…

Zdroje: seventeen.com, wikipedia.org






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:56
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat