Hovory, které zahřejí. Konečně si to povězte všechno

04.12.2012 | Zábava

Taky to na sobě pozorujete? Snažíte se nevnímat, že je zima, sychravo a skoro pořád tma, a docela se vám to daří. Do chvíle, než přijde nějaká nepříjemnost. Jsou to vaši blízcí, kdo vás dokáže spolehlivě vytáhnout z pocitu, že jste sami ve studeném odtažitém světě plném cizích spěchajících lidí. A když nejsou zrovna v dosahu? Zavolejte si. A povídejte si, jak dlouho jen budete chtít.

Třicetivteřinový hovor stačí, když si domlouváte místo srazu, ale svých splínů se při něm nezbavíte. Když budete volat opravdu dlouho, mohli byste pak zase posmutnět nad účtem za telefon. Máme pro vás tip, jak za celý, třeba hodinový hovor zaplatit jen 6 Kč.

Celý hovor za 6 korun

Mobilní operátor O2 má ve své speciální zimní nabídce předplacenou SIM kartu, se kterou voláte po první minutě v síti O2 úplně zadarmo. Takže zaplatíte jen 6 Kč za první minutu hovoru a dál už ani haléř. SIM kartu vám navíc pošlou úplně zadarmo z www.simzdarma.cz. Stačí si na ni dobít třeba jen 200 Kč kreditu a dlouhé zimní večery můžete bez obav provolat.

Nechte si kredit vrátit ve slevách

Mít předplacenku od O2 má ještě jednu velkou výhodu: Můžete čerpat štědré slevy v rámci Extra výhod. Z čísel, která dal operátor k dispozici, vychází, že jeho zákazníci ušetřili v průměru přes 170 Kč. Když tedy budete Extra výhody opravdu využívat, můžou se vám peníze utracené za kredit vrátit klidně všechny zpět.

Slev jsou desítky, je jen na vás, které si vyberete. Nás zaujaly slevy v lékárnách Lloyds a v obchodech Bambule, Tescoma, Klenoty Aurum nebo Alpine Pro. Přehled všech slev najdete na www.o2extravyhody.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:59
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:44
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:30

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat