7 maličkostí, které na mužích milujeme

03.12.2012 | Vztahy

I když vztahy mezi mužem a ženou čas od času připomínají vztah dvou různých živočišných druhů, taková odlišnost vůbec nemusí být na škodu.

Muži dokáží ženě udělat radost i zdánlivými maličkostmi. Tak zdánlivými, že si je často ani jedna strana vlastně neuvědomuje. Proto není na škodu si je připomenout.

Takže v čem nám muži (mimo jiné, samozřejmě) zpříjemňují život?

1. Pomáhají s těžkými úkony

Samozřejmě, že s trochou úsilí dokážeme odnést těžkou tašku s nákupem, otevřeme sklenici s džemem a s pomocí židle dosáhneme i na nejvyšší poličku. Ale na druhou stranu – muži, kteří nám s těmihle úkony pomohou, jsou prostě úžasní.

2. Dokáží nás rozesmát

Všimněte si, jak v nejrůznějších žebříčcích a průzkumech typu „jaký by měl být váš ideální partner“ ženy často uvádějí jako poměrně klíčovou vlastnost smysl pro humor. Je to tak. Muž, který nás dokáže rozesmát, je skoro požehnání.

3. Utopí nás v objetí

Upřímně – není úžasné být schoulená někomu v náručí, zvláště patří-li ta náruč našemu partnerovi? Objímající silné a ochranitelské ruce… Jen málokterá žena se v nich necítí bezpečně a příjemně.

4. Umí být upřímní

Jistě, ne vždy je tahle vlastnost z naší strany hodnocena vysloveně kladně (aneb „vážně chceš jít v těhle šatech? Nemyslíš, že jsou na tobě dost těsné?“ apod.), na druhou stranu, velmi často je fajn vědět, že máme vedle sebe někoho, kdo s námi nehraje nejrůznější a neúpřímné hry, tak jako to, ruku na srdce, děláme mezi sebou nezřídka my ženy.

5. Jsou optimističtí

Špatný den v práci? Problém, který se odmítá vyřešit? Hádka s kamarádkou? Nebo prostě jen špatné období v měsíci, kdy se všechno zdá beznadějné (aneb „milujeme“ PMS)? Muži jsou většinou ti, kteří nám dokáží nalít optimismus do žil, utěšit nás a ubezpečit, že všechno bude v pořádku. I když vlastně víme, že tak jednoduché to nebude, stejně nás to v tu chvíli uklidní. A to často stačí…

6. Vítají nové příležitosti

Mnoho z nás je ve zkoušení nových věcí a objevování nových dobrodružství poměrně rezervovaných. Muži ale experimentují rádi. Jistě, ne vždy to skončí dobře, ale je třeba uznat, že jsme díky nim poznaly věci, k nimž bychom se samy neodhodlaly.

7. Nešílí z maličkostí

Trápit se kvůli hloupostem je spíše ženská doména. Muži prostě maličkosti neřeší. Ne že by to nebylo občas k vzteku, ale většinou je příjemné mít někoho takového vedle sebe.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat