Natvrdo, nebo nahniličko? Odhalte lidskou povahu podle úpravy vajec!

Napadlo vás někdy, že pokud si objednáte vejce vařená natvrdo a odmítnete smaženou míchanici, dáváte světu jasně najevo, jakou máte povahu? Podle studie Výboru producentů vajec skutečně obliba různé úpravy vajec odpovídá různým osobnostem.

Milovníci ztracených vajec jsou otevření a vstřícní, milovníci vajec vařených natvrdo jsou neorganizovaní, smažená volská oka milují lidé mající hodně sexuální energie a velké libido, nadšenci pro míchaná vejce jsou rezervovaní a milovníci omelet jsou zase velmi disciplinovaní. Milovníci vajec vařených natvrdo se nejčastěji rozvádějí, zatímco milovníci vajec ztracených (vařených bez skořápky) jsou nejšťastnější.

Studii pro Britský výbor producentů vajec vytvořila společnost Mindlab International zaměřující se na průzkum v oblasti psychologie a konzumentů.

Je úžasné, že stačí poznat, jak má někdo rád připravená vajíčka, a může odhadnout tolik z jeho osobnosti, jaký je a co má v životě rád. Ale je jedno, jak vejce jíte, jsou stále velmi výživná, mají všestranné využití a jsou velmi hodnotná,“ uvedl Andrew Joret z Britského výboru producentů vajec pro Daily Mail.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Salátová mísa s quinoou

(1 hlasů)

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:15
140 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat