Znamení zvěrokruhu, která mají podle astrologie hodně zajímavý vztah k penězům

Jedno staré řecké přísloví praví, že když promluví peníze, pravda zmlkne. Jak se tohle týká Býků, Vah nebo Střelců?

Zlatokop. Kdo to jako má být? Tento poněkud hanlivý výraz se používá k popisu někoho, kdo vstupuje do vztahu za účelem peněžního zisku. A že to většinou bývá žena? Ale kdeže! V tomhle si obě pohlaví vážně nemají co vyčítat. Průzkum známé mezinárodní marketingové společnosti DDB, který publikoval prestižní časopis Forbes, prokázal, že dva z deseti svobodných dospělých lze charakterizovat jako zlatokopy. A pozor –54 procent těchto zlatokopů jsou muži (1). Jak na celou věc pohlíží astrologie? Podle ní mají hodně zajímavý vztah k penězům tato měsíční znamení.

Býk (21.4. – 21.5.)

Býkovi vládne Venuše – planeta aktiv a náklonností. To napovídá mnohé. Pro toto znamení jsou hodnoty a cennosti velmi důležité, ovšem často přesahují jejich rozpočet. Romantické cíle Býků se tedy často soustředí spíše na hledání poskytovatelů než partnerů na celý život. Jejich praktické stádo se drží hesla, že láska je pomíjivá, ale peníze zůstávají. Jeden praktický přiklad ze života? Kdysi dávno se novináři zeptali Melanie Trump, která je ve znamení Býka, zda by zůstala se svým manželem Donaldem Trumpem, i kdyby nebyl bohatý. Na to odpověděla otázkou: „Myslíte si, že on by byl se mnou, kdybych nebyla krásná“?

Váhy (23.9. – 23.10)

Váhy sice bývají nerozhodné, ale pokud jde o finance, mají jasno. Jsou to reprezentativní partneři, kteří se dobře oblékají, vyznají se v umění a bývají okouzlujícími hvězdami společenských akcí. Vztahy ovšem chápou trochu jako transakce a vůbec se nebrání tomu, když za jejich potěšení zaplatí někdo jiný.

Střelec (23.11. – 21.12)

Střelci klamou tělem i slovy, neboť se tváří, že pro ně nejsou důležité peníze, ale zkušenosti. Na straně druhé si plně uvědomují, že hezké bydlení, certifikace jógy i exotické dovolené něco stojí, takže jsou ochotní udělat maximum proto, aby jejich party nikdy neskončila. Kapitál je pro ně prostředek, kterým dosáhnou svých cílů a hlavně pohodlí.

Zdroje: (1) www.forbes.com/sites/larissafaw/2015/07/28/watch-out-ladies-millennial-men-are-gold-diggers/, www.nypost.com/article/zodiac-signs-most-likely-to-be-a-gold-digger/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat