Horoskop na březen 2024

Co nás čeká v březnu podle astrologické předpovědi?

Ryby

V březnu mohly být pocity Ryb ohledně budoucnosti s partnerem značně chaotické. I když máte většinu času dobrou náladu, tyto pocity vás stále ovlivňují. Neměli byste své pochybnosti skrývat a zkusit si o nich s partnerem promluvit. Vaše jednání ovlivní energie, kterou vyzařujete. Řiďte se svými pocity a snažte se vše řešit včas, abyste neupadli do depresivních stavů a ​​neubližovali ostatním. Na druhou stranu budete velmi empatičtí, což vám pomůže najít řešení důležité věci.

Beran

Březen přinese Beranům mnoho emocionálních zážitků. Budete velmi citliví a hormony se zblázní. Pokud máte stálého partnera, zažijete oba velmi příjemné chvíle plné lásky, ale i neshod, zejména při plánování vaší společné budoucnosti. Ale nebojte se, díky vzájemné náklonnosti vše vyřešíte, jen pozor na zbytečnou podrážděnost. Během této doby se ve vás probudí i nakažlivý smysl pro humor, takže můžete očekávat, že se od vás vaši přátelé nebudou moci odtrhnout.

Býk

V březnu se Býci mohou těšit na nekonečnou odvahu. Proto je tento měsíc ten správný čas překonat překážky, které vás už delší dobu brzdí. Jste také velmi společenský a získáte si mnoho fanoušků díky svému příjemnému vystupování. Tak se seznamujte s lidmi a navazujte nové kontakty, třeba potkáte někoho zajímavého. Můžete také prohloubit svůj vztah k sobě a udržet si pořádek ve svých myšlenkách a pocitech. Ve vašem osobním životě zároveň začnou velké změny, které vás posunou o velký krok vpřed.

Blíženci

Březen přináší Blížencům spoustu energie a síly, kterou využijí především ve prospěch své fyzické kondice. Zpočátku to ale nepřehánějte, vaše tělo nemusí být na takovou zátěž připraveno a mohli byste se zranit. Téměř vše pro vás bude hračkou, takže se nebojte vyzkoušet řemeslo i různé sportovní aktivity a nebojte se pustit do drobných rekonstrukcí kolem domu. Vaše kreativita při plánování volnočasových aktivit předčí očekávání vaše i vašich blízkých. Proto byste měli sledovat a realizovat své nápady; čeká vás nezapomenutelný zážitek.

Rak

Březen bude pro Raka poklidným obdobím. Tento měsíc jste náchylnější k nachlazení, proto si odpočiňte a zbytečně to nepřehánějte; nic vám neuteče. Naopak je velká šance, že budete mít dobrý nápad, který můžete později realizovat díky své fyzické a duševní pohodě. V tomto období se vám bude dařit i finančně, čehož si všimne vaše okolí a nalepí se na vás lidé, kterým jde jen o vaše peníze. Dejte si tedy pozor, abyste nebyli příliš důvěřiví.

Lev

Březen podpoří váš temperament. S velkým nadšením se pustíte do všeho, co vám přijde do cesty a ve všem budete vynikat. To může rozrušit vaše okolí, které vám bude závidět váš úspěch. Při jednání s ostatními budete vynikat svými komunikačními schopnostmi a smyslem pro humor. Vaše příběhy plné nadšení vzbudí zájem lidí a vy se stanete oblíbencem. Během této doby můžete mít problémy s trávicím systémem, takže dbejte na zdravou, vyváženou stravu a dostatek odpočinku.

Panna

V březnu se Panna naučí spoustu nových věcí. Vaše paměť je v tomto období velmi dobrá, takže se otevřete novým informacím a vyzkoušejte činnosti, které vyžadují analytické myšlení. Zároveň se můžete těšit na velkou dávku kreativity, takže se nebojte experimentovat. Vaše nápady budou stát za to, tak je předložte svému šéfovi. Jen si dejte pozor, abyste nebyli dotěrní a promyslete si dopředu, jak své nápady budete prezentovat. Mnoho úkolů v práci vás může vyčerpávat a vést ke zdravotním problémům. Proto spánek nepodceňujte.

Váha

Březen bude pro Váhy rušný měsíc. Připravte se na velké změny ve svém osobním životě. Pokud máte pocit, že jste se dlouho nikam neposunuli, je na čase s tím něco udělat. Pokud jste přemýšleli o stěhování, nebojte se a jděte do toho. Pokud přemýšlíte o změně zaměstnání, s největší pravděpodobností najdete něco, co vás bude opravdu bavit. Snažte se během této doby udržovat mentální ostrost, protože si vše budete brát osobně a snadno se rozčílíte. S tím by vám měla pomoci meditace.

Štír

V březnu budou Štíři toužit po pocitu bezpečí. Nejlépe se budete cítit, když vás obejme blízká osoba, ať už je to váš partner nebo člen vaší rodiny. Vaše potřeba sdílet své pocity bude velmi silná. Pokud tedy není komu otevřít své srdce, budete mít sklony k melancholii, nebo dokonce depresi. Buďte opatrní, protože tyto stavy mohou nakonec vést k psychickým i fyzickým problémům. Možná zkuste najít aktivitu, která vám umožní vyjádřit své pocity, jako je tanec nebo kreslení.

Střelec

S příchodem března se Střelec bude cítit velmi sebevědomě a uvolněně. Bude z vás vyzařovat pozitivní energie, která přitáhne vaše přátele a známé tak, aby cítili potřebu s vámi trávit čas. Váš diář zaplní setkání s přáteli, budete velmi oblíbení zejména pro svůj jedinečný smysl pro humor, takže na sebe nebudete mít moc času. Tento měsíc vyvstanou otázky ohledně vaší budoucnosti. Je to proto, že je to nejlepší čas na rozhodování o směřování vaší kariéry.

Kozoroh

V březnu zažijí Kozorohové určité zklamání související s jejich vztahy. Musíte se vypořádat s pocity, jako proč narazíte vždy na toho nesprávného člověka a být navždy sám. Nenechte se těmito pocity polapit; to není pravda. Tyto pocity přicházejí pouze ve chvílích zoufalství. Zkuste se tedy zaměřit na něco jiného a investujte svou energii do nějaké kreativní činnosti, tento měsíc vám to půjde velmi dobře. Možná si zkuste vyzdobit svůj domov nebo absolvujte kurzy keramiky, kde můžete popustit uzdu své fantazii a uvolnit páru.

Vodnář

Březen bude pro Vodnáře klidným obdobím plným nových poznatků. Tento měsíc nečekejte velké sportovní úspěchy, protože se budete cítit unavení a můžete mít bolesti svalů. Vaše mysl si však neodpočine, a tak můžete tento klidný čas využít k utřídění myšlenek. Můžete se také ponořit do něčeho úplně nového, co pro vás bylo vždy velmi náročné. Kromě toho se vaše mysl také otevře duchovnímu světu, takže si udělejte čas na meditaci a snažte se soustředit hlavně na své dlouhodobé problémy. Nyní máte velkou šanci je nadobro vyřešit.

Zdroj: www.skyhoroscope.com/march






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat