Horoskop na týden od 10. do 16. února 2014 od naší astroložky Anny!

10.02.2014 | Zábava

Berani budou mít pocit, že se na ně všechno valí. Blížencům budou hvězdy nadcházející týden milosrdné. Váhy by měly brát neshody s nadhledem. Pro Raky se týden ponese ve znamení postupného řešení problémů. A co čeká tento týden další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Začátek týdne vás sice zaskočil svou intenzitou (a to ve všech ohledech – doma i v práci) a máte pocit, že se na vás všechno valí, ale nepanikařte! To se vám jen hvězdy snaží připomenout, že není všechno tak snadné, jak by se vám v posledních týdnech mohlo zdát. Nejednejte uspěchaně, nebojte se požádat o pomoc! Ano, všichni vás znají jako silnou osobnost (však jste Beran), ale to neznamená, že připustit si, že něco sami nezvládnete, je známkou slabosti! Druhá polovina týdne bude o něco klidnější.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Pro Býky se tento týden konečně začne blýskat na lepší časy. Zpočátku to sice na nějaké velké zklidnění nebude vypadat, stále ještě budete „dobojovávat“ poslední kousky území na domácí frontě, ale napětí mezi vámi a vaším partnerem či partnerkou konečně pomine a vše se ponese v mnohem klidnějším duchu. To samé platí i o práci. Konečně jste našli systém, který vám pomůže vypořádat se se všemi těmi úkoly, jimiž vás nadřízení (ale i kolegové) zahrnují. Koncem týdne se dokonce dočkáte překvapivého uznání!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Hvězdy k vám budou nadcházející týden milosrdné – jako by si řekly, že už vás minulé dny zkoušely víc než dost. Tak si tu (popravdě docela chvilkovou) pohodu pořádně užijte! Především rodině byste měli vynahradit všechen čas, kdy vás naplno zaměstnávala práce. Uvidíte, že atmosféra doma se odlehčí. Pozor si dejte o víkendu na nejrůznější drobné úrazy!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Druhý únorový týden se pro Raky ponese ve znamení postupného řešení problémů, na které jste naráželi v předchozích týdnech prakticky na každém kroku. Nic se samozřejmě neurovná mávnutím kouzelného proutku, bude to chtít dostatek snahy i z vaší strany, ale okolí vám bude tento týden nakloněno o něco více než dřív (a týká se to jak vaší rodiny, tak i kolegů v práci).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Lvi tímto týdnem proplují bez větších potíží, naopak koncem týdne a o víkendu je čekají příjemné chvilky. Především jste-li single, neodmítejte příležitosti k seznámení a flirtu! Možná z toho nebude „a žili spolu šťastně až do smrti“, ale rozhodně je hezké si zase připomenout, jaké to je, když se vám někdo líbí a vy jemu. Takže mějte o víkendu oči pořádně otevřené! Romantika se ale nevyhne ani Lvům zadaným. Ať už budete iniciátory vy nebo váš partner/partnerka, zažijete hezké chvilky.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Hvězdy vás budou mít tento týden opravdu rády. Ne že by vám nechystaly sem tam nějaké to méně příjemné překvapení, ale ze všech nástrah vyjdete jako vítěz. Platit to bude především pro otázku vztahů. Radost vám na chvíli zkazí kolegové/podřízení v práci – ne snad úmyslně nebo ze zlé vůle, ale spíše svou nekompetentností. Zbytečně vám přidělají práci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Tento týden budete mít pocit, že váš život nabírá opět ten správný směr. Využijte toho! Případné neshody se svým okolím berte s nadhledem, nebude ostatně ani mnoho! V práci sice o své místo na slunci budete muset trochu bojovat, ale výzvy, které vás mohou někam posunout, jsou pro vás vítaným zpestřením rutiny, do které hrozilo, že se propadnete (a rutina Vahám rozhodně nesvědčí).

Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Štíři se tento týden budou potýkat především sami se sebou. Ať už půjde o vaše vlastní zdraví (letos dáváte své imunitě opravdu zabrat, berte na sebe více ohledů) nebo o pracovní nasazení, vždy budete narážet na překážky, které vám ale do cesty nestaví někdo jiný, ale pouze vy sami. Zkuste přestat hledat důvody, proč něco nejde, a zamyslete se nad tím, co můžete udělat pro to, aby vše vyšlo! Ostatně tenhle přístup ocení i vaši nejbližší – především koncem týdne se dočkáte romantiky…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Tento týden Střelcům bohužel nebudou vycházet věci tak, jak by si sami představovali. V práci budete narážet především na neochotu kolegů či nadřízených, doma pak vyplavou na povrch některé skutečnosti, které nepříjemně poznamenají atmosféru mezi vámi a vaším partnerem/partnerkou. Nepropadejte panice a snažte se věcem spíše nechat volný průběh, respektive nepouštějte se do bitev, které nemůžete vyhrát, a soustřeďte se na řešitelné problémy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Po klidnějším období z konce ledna přichází týden, ve kterém si moc klidu neužijete. Ale neznamená to vždy jen nepříjemnosti! Spíše vás čekají nejrůznější drobné výzvy, jimž nebude možné se vyhnout (ačkoli byste rádi). Platí to především o vašem profesním životě. Atmosféra v práci už dlouhou dobu není právě nejpříznivější, a když se zatím nikterak negativně nedotýkala přímo vaší osoby, nyní už nebude možné zůstat stranou a budete se muset zapojit do řešení problémů a sporů, které zatím řešili hlavně vaši kolegové.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Situace na „domácí frontě“ sice ještě pořád není tak vyrovnaná, jak byste si přáli, ale už se alespoň částečně uklidňuje. Bohužel vaši cestu k harmonickému rodinnému životu zaskočí nečekaný finanční problém… Stres doma se bohužel začíná projevovat i na vašem zdraví, nepodceňujte varovné signály vašeho těla! V práci naštěstí i nadále panuje klid, a tak si od starostí odpočinete alespoň tam. Jen pozor na roztěkanost, v polovině týdne by se vám mohla nepěkně vymstít!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Zrozenci tohoto znamení se tento týden rozhodně nudit nebudou (což je svým způsobem dobře, protože Ryby se s nudou vyrovnávají jen velmi těžko). Doma vás zaměstnají především vaši potomci, v práci pak kolegové (ti především v závěru týdne). Nepůjde ale jen o čistě pracovní záležitosti – vaše okolí si zvyklo využívat vás jako svou vrbu, a tak na vás vrší své vlastní starosti. Naučte se občas říci dost, všechen ten stres by se vám totiž mohl nepěkně vrátit (například v podobě oslabeného imunitního systému).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat