Černá, nebo bílá? Co o vás prozradí barva podprsenky

14.02.2017 | Zajímavosti

Ačkoli spodní prádlo není po většinu dne vidět, když už ho ukazujeme, chceme, aby vypadalo dokonale. Moc dobře totiž víme, že v krásném prádle vypadáme krásně a sexy i my. Co o vás ale prozradí oblíbená barva vašeho prádla?

Když nosíte nejraději…

…černou

Jste na jedné straně praktická žena (černá vždycky vypadá čistě a málokdy se ušpiní). Na straně druhé jste ale také velmi silnou osobností, která se jen tak něčeho nezalekne, nebojí se nových věcí a zná své ambice. Dokážete si jít za svým cílem.

Ve vztahu máte ráda vůdčí roli a jen tak se nenecháte zahnat do kouta. Jste sebevědomá žena, která ví, co chce - a to i v posteli. Občas ale máte tendence skrývat své pocity.

…bílou či tělovou

Víte, že bílá a tělová dokáže přirozeným způsobem podtrhnout krásu. Jste sebevědomá žena, která neztrácí hlavu, umí i ve vypjatých situacích najít svůj vnitřní klid a jen tak něco ji nerozhází. Na svých nejbližších nešetříte láskou a péčí.

Své emoce neskrýváte ani před sebou, ani před ostatními. Ve vztahu jste opravdovým partnerem, v ložnici sice působíte nevinně, ale nemáte problémy se přiučit novým věcem.

…červenou

Červená je synonymem vášně a energie. A tato dvě slova vystihují i vaši osobnost. Moc dobře si jste vědoma své krásy i síly, jež se ve vás skrývá. Víte, co chcete, a jste vytrvalá. Nemáte problém převzít velení.

V sexu ráda experimentujete. Víte moc dobře, jak partnera potěšit, a očekáváte, že vám muž vaši pozornost vždy vrátí. I když občas mohou vaše reakce působit trochu dramaticky, nikdy s vámi není nuda.

…modrou

Jste zkrátka romantička každým coulem. Pro lásku dýcháte a bojujete za ni do posledního dechu. Máte uměleckou duši a milujete módu. Na druhé straně jste také velmi nezávislá. Vždy vyčníváte z davu a nebojíte se projevit svůj názor.

V ložnici jste hravá a nemáte problémy zkoušet nové věci, nicméně pokud to situace vyžaduje, zachováte vážnou tvář. Po milování se ráda mazlíte.






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat