Jak slaví Vánoce Míra Hejda

19.12.2017 | Zajímavosti

Vánoce se blíží mílovými kroky a s nimi přichází doba dobrých skutků a milých překvapení. U jednoho takového překvapení pomáhal rozdávat dárky nic netušícím lidem i Míra Hejda.

Moderátor pořadů Snídaně s Novou nebo Óčko Limuzína má rád Vánoce a vše, co je s nimi spojené.

„Vánoce máme strašně rádi. Jedeme za rodinou na oběd, ve 14 hodin se u nás v obci zpívají koledy u svařáku a večer doma večeře a hurá ke stromku. Snažíme si den užít opravdu v poklidu.“ Proto když přišla šance, aby nic netušícím zákazníkům v hypermarketu Globusu plnil vánoční přání, neváhal a zapojil se.


Míra Hejda a Globus rozdávali před Vánocemi radost velkým i malým zákazníkům.

„Bylo to velmi emotivní a zároveň napínavé. Nikdo z obdarovaných neměl tušení, že by mohl zažít takhle krásné Vánoce v den, kdy se vydává na klasický nákup. Celé to bylo připravené jako anketa, klasický rozhovor o Vánocích. Já s mikrofonem, kameraman a běžný rozhovor o Vánocích do mého pořadu Limuzína. Tajný plán ale byl, že z návštěvníků Globusu nenápadně vytáhnu, co si k Vánocům přejí nejen oni, ale celá jejich rodina,“ popisuje Míra Hejda.


Překvapení u pokladen. Díky Globusu měli někteří návštěvníci Vánoce o několik dní dřív.

A následně během toho, co dotyční nakupovali, produkční tým pracoval na tom, aby zmíněné dárky přímo v Globusu vyhledal, zabalil a připravil jim je pod stromeček. Finální překvapení se pak odehrálo chvíli po tom, co zákazníci prošli pokladnou. „Povedlo se to skvěle a hned několikrát! Bylo to krásný a silný. Lidská radost a pocit štěstí byl nepopsatelný,“ hodnotí pozitivně Míra Hejda.

A jak plánuje trávit letošní Vánoce? „V klidu a s rodinou. To je snad to nejdůležitější. Rádi bychom po svátcích také na hory. Letošek bych hodně náročný a těšíme se na relax. Možná i trochu toho přežírání se. To už k Vánocům asi patří.“

Na pocity radosti a překvapení v jednom momentu, které kamery zachytily, se můžete podívat na následujícím videu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat