Rok 2013: Nejlepší barva bude modrá, nejlepší měsíc na kariéru únor

Kdo se rozhoduje pro nákup nového šatníku na rok 2013, měl by z barevných odstínů volit modrou, zelenou a nachově fialovou. Tyto barvy totiž pro příští rok určili odborníci na feng-šuej. Jejich vibrace budou pozitivně posilovat dvanáct měsíců v roce Hada, jenž začíná podle čínského kalendáře 10. února. Všechny tři barvy budou člověka ovlivňovat pozitivně a přinášet mu štěstí.

Modrá barva je přitom z trojlístku zmíněných nejlepší, je to barva reprezentující element vody. Naopak elementy ohně a země budou příští rok méně aktivní, takže také barvy červená a žlutá nebudou přinášet tolik štěstí.

„To není jen ve výběru barev pro oblečení. Platí to také při výběru auta, doplňků, barvy mobilu, nábytku a dalších věcí. Zelená, nachová a modrá jsou nejlepší. Také si klidně vymalujte nějaké části bytu touto barvou, nebo si kupte nové doplňky,“ doporučuje profesorka Joe Cho z Malajského institutu geomantických věd.

Nejlepšími daty pro začátek podnikání či nového projektu podle ní je 17. únor, případně následující den – 18. únor.

Klidně v neděli 17. února jděte večer na chvíli do kanceláře a něco si přejte pro svou kariéru do dalšího roku,“ tvrdí Cho.

Příští rok se bude dařit také oborům v elementech vody, dřeva a kovu. To znamená, že nejen těm, které pracují s těmito materiály, ale také finančnímu sektoru, žurnalistice a vzdělávání. Naopak v útlumu budou obory elementů země a ohně – reality, stavebnictví, malování, telekomunikace.

Nejlepšími daty pro svatbu, začátek podnikání či porod dítěte podle feng-šuej budou 11. únor, 12. duben, 10. srpen, 9. říjen a 8. prosinec






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
13 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat