Budete se vdávat? Pak pozor na největší svatební přešlapy!

Svatba by měla být oslavou společného vztahu dvou lidí, měla by patřit k nejkrásnějším dnům jejich života. Jak z ní neudělat jeden velký průšvih?

Samozřejmě, je na každém páru, jakou svatbu zvolí – zda velkou, formální, méně formální, uprostřed přírody, v balonu, na radnici, v kostele… Přesto existují určité věci, jimž je lepší se vyhnout. Tak například:

Příliš sexy šaty

Že nechcete tradiční róbu pro nevěsty? Je to jen na vás – bílé načančané šaty nejsou povinné! Ale zvolit druhý extrém v podobě šatů odhalujících z nevěstina těla více, než by si většina hostů přála vidět, také není příliš moudré. Pamatujte, že v jednoduchosti je krása a originalita nespočívá v tom, že budete přítomné šokovat. Podívejte se v čem se vdávají celebrity  tyhle šaty vám vyrazí dech. Chcete přece jenom netradiční svatební šaty? Černé, růžové i mini. Inspirujte se u hvězd! A znáte vůbec nejčastější chyby při nákupu svatebních šatů?

Až příliš tematická svatba

Je hezké zkusit uspořádat tematickou svatbu (zimní svatba, svatba v přírodě apod.), ovšem nic se nesmí přehánět! Pokud nevěsta se ženichem zvolí namísto tradičního oblečení masky dvou příšer z vesmíru, animovaných postav apod., a ještě k podobnému oděvu nutí přítomné hosty, bude se o jejich obřadu sice ještě dlouho vyprávět, ovšem nikoli v superlativech… Znáte vůbec postrach každé svatby? Bude i na té vaší!

Předekorováno

Zvolíte-li pro obřad či později hostinu a oslavu vlastní prostory, nepřehánějte to s výzdobou. Podobně jako u nevěstiných šatů platí, že nejlepší je spolehnout se na jednoduchý a slavností vzhled. Není nutné, aby se všude vznášeli pestrobarevní „omašličkovaní“ andílci apod. Zkuste třeba vsadit na čerstvé květiny.

Hostina ve fast foodu

Jistě, ne každý má dostatečný rozpočet na to, aby pro své příbuzné zajistil svatební hostinu sám nebo ve vyhlášené restauraci. Ale svatební hostina v jídelně, bufetu, u stánku nebo ve fast foodu je trochu (trochu víc) nevhodná. Nemusíte za hostinu utrácet desetitisíce, ale odbýt hosty párkem v rohlíku či hamburgerem je druhý extrém. Tady jsou naše tipy pro výběr cateringu pro svatební hostinu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat