Šokujte okolí! Pořiďte si vlastní ocas, který vrtí, když máte radost

Chovatelé psů dobře vědí, že ocas neboli oháňka slouží jejich miláčkům k vyjadřování emocí. Jakmile se začne rychle pohybovat ze strany na stranu, pes má obrovskou radost a vyjadřuje radostné emoce. To inspirovalo Japonce Šotu Išiwatariho k vynálezu lidského ocasu. Bílý chlupatý doplněk reaguje na lidské emoce a rozpohybuje se také ve chvíli, kdy je člověk vzrušený nadšením a pozitivními emocemi.

Išiwatari má zatím jen prototyp plně funkční oháňky, která začne kmitat rychle podle toho, jak je člověk emocionálně vzrušený. Ocas snímá srdeční tep a reaguje na něj.

Vynález Tailly nabízí Išiwatari na serveru pro nadějné projekty KickStarter.com, kde vynálezci a tvůrci představují své projekty dobrovolným sponzorům. Komu se nápad zalíbí, může na něj přispět. A pokud získá majitel projektu dost financí, většinou vyrobí první sérii a svým mecenášům pak věnuje vzorky.

„Tailly je určitě skvělý doplněk na party, když jdete ven s přáteli nebo si hrajete s dětmi. Můžete si vzít Tailly na rande a vyjádřit tím beze slov své emoce. A pokud mají ocas oba, neverbální komunikace dostane nový význam,“
míní Išiwatari, jenž hodlá získat na webu KickStarter.com v přepočtu 1,9 milionu korun.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat