20 způsobů, jak si uchovat mladistvost i po padesátce!

Kdo chce držet krok s mladými a mladistvý si připadat, i když už jeho ročník narození prozrazuje, že má půlstoletí za sebou, měl by pravidelně mít sex, znát současné mladé celebrity, používat Facebook a Twitter a vlastnit iPhone. Podle průzkumu si totiž mladistvost udrží člověk do vyššího věku tím, že se zajímá o moderní technologie a dění mladších generací.

Osoby starší padesáti let – které se považují za mladistvé, cítí se tak a především je tak hodnotí druzí – sledují moderní seriály a reality show, vyznají se v současných celebritách a především umějí surfovat na internetu a využívat sociální sítě. Nebojí se novinek ani ve stravování a výživě a mají především častý a pravidelný sex.

Věk je podle britské zdravotnické společnosti Beneden skutečně jen číslem. Mnozí lidé starší padesát let dokážou pařit i po půlnoci, pochutnat si na novém kořeněném jídle a oblékat se v obchodech s módou pro mladé. Používají také aplikace chytrých telefonů, jedí čokoládu a mají většinou mladšího sexuálního partnera. V průzkumu této společnosti se osoby ve věku 59 let, které žily mladistvým životním stylem, cítily v průměru na jednačtyřicet. O osmnáct let mladší.

„Samozřejmě, není tak důležité cítit se mladý jako cítit se spokojený se životem a mít čas na věci, které vás činí šťastnými,“ dodal k průzkumu Paul Keenan ze společnosti Beneden.

Dvacet způsobů, jak si uchovat mladistvost:

Zkoušet nová jídla
Surfovat na internetu
Číst náročné knihy
Mít často sex
Tančit si po bytě na hudbu
Mít profil na Facebooku
Chodit do společnosti s mladými či vnoučaty
Znát Twitter
Jíst čokoládu
Zůstat vzhůru i po půlnoci
Jíst ostrá jídla
Porazit mladší v počítačových hrách
Znát současné drby o celebritách
Umět se přiopít
Chodit plavat
Přitahovat mladší
Užívat aplikace chytrých telefonů
Mít mladšího partnera
Chodit do kina na premiéry
Sledovat současné seriály pro mladé







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:00
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:58
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:32

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat