Horoskop na červenec 2023

Co přinášejí hvězdy na první prázdninový měsíc?

Beran

V červenci se z Beranů stanou charismatičtí vůdci, kteří vyčnívají z davu doslova na každé společenské akci. Budete překypovat sebevědomím a pozitivní energií a všichni kolem vás budou vnímat jako vzor a cítit se kolem vás příjemně. Tento měsíc je proto především o budování vztahů, ať už v lásce nebo v práci. V této době ale budou výhodou nejen vaše komunikační schopnosti, vyniknete také v praktických činnostech doma, což ocení zejména váš partner nebo staří rodiče.

Červenec je pro Berana ideální čas na sblížení se svými známými, a to především díky Venuši v pozici Lva, která vám dodá hodně sebevědomí. Nebojte se oslovit někoho, koho jste právě potkali. Koneckonců, může to být váš budoucí partner. I když se z něj nebo ní nestane láska vašeho života, budete mít alespoň vzrušující zážitek.
Během tohoto měsíce budete v nejlepší fyzické kondici za celý rok. Neváhejte tedy využít každou volnou chvilku ke sportu či jiným aktivitám jako je zahradničení nebo turistika.

Býk

Červenec bude pro Býky harmonickým měsícem, kde se budete cítit naprosto v pohodě a budete si užívat každý okamžik, který vám tento měsíc přinese. Probudí se ve vás empatie a budete oporou svým blízkým. Zároveň budete plní energie, tak se ji nebojte využít naplno. Budete fyzicky velmi zdatní a byla by škoda toho nevyužít například sportováním s přáteli. Pozor ale na svalová zranění a nezapomeňte se před cvičením pořádně rozcvičit.

Býka s příchodem července nejvíce ovlivní Jupiter v pozici Ryb, díky čemuž budete sami se sebou spokojeni a přestanete se trápit věcmi, které nemáte pod kontrolou. Budete ohromeni harmonií a ostatní to pocítí také. Navíc do nich můžete přenést harmonii. Žádné výrazné změny ve svém pracovním životě proto nečekejte.
Bude to také ideální čas pro duchovno, které jste možná nedávno odsunuli stranou. Zkuste literaturu, malbu nebo meditaci, abyste našli rovnováhu.

Blíženci

V červenci čekají Blížence velké změny v osobním životě i v kariéře. Tento letní měsíc vám dodá spoustu sebevědomí, díky kterému budete zářit pozitivní energií a stanete se velmi atraktivní pro mnoho nových nápadníků. Právě během této doby se však mezi těmito nápadníky může objevit vaše osudová láska, takže přijměte každý okamžik a užijte si přítomnost. Zbytečné přemýšlení a psaní skriptů by vám mohlo ublížit. V práci se také děje něco velkého, takže buďte připraveni a používejte při rozhodování svou intuici.

Během této doby bude mít Jupiter největší vliv na Blížence. Pomineme-li kreativitu, přinese vám štěstí a osudové události. V červenci tedy vše sledujte, protože můžete narazit na lásku svého života nebo událost, která vám převrátí život naruby a splní mnoho vašich snů. S touto planetou je bohužel spojena i touha po moci a přeceňování. Můžete se tedy pokusit ujmout se úkolu, který je nad vaše síly.

Rak

Červenec přinese Rakovi velkou porci fyzických i psychických sil, které využije v různých oblastech svého života. Vyniknete ve sportovních aktivitách a stanete se dobrým kamarádem na sportovní dovolenou. Jste také velmi šikovní, což se vám v domácnosti bude hodit a partner vaši iniciativu doma jistě ocení. V tomto období jste vnímaví, schopnost učit se cizí jazyky je vaší silnou stránkou a vaši přátelé za vámi budou chodit pro radu, protože jste velmi citliví a vyrovnaní.

V červenci máte spoustu energie a můžete vyčerpat adrenalin. Raci budou neklidní a touha po informacích bude také neobvykle silná. Merkur vás bude tlačit vpřed a vy se nezastavíte, dokud neuspokojíte své touhy. Dejte si však pozor, abyste se nenechali přepadnout přílišnou dychtivostí.
Pokud jde o rodinu a vztahy, lidé kolem vás se budou zajímat o vaše podnikání. Budete velmi empatičtí a ostatní s vámi budou rádi trávit čas. To platí i pro vašeho partnera. Určitě ocení, když s nimi budete trávit více času.

Lev

V červenci se Lev uklidní a nechá život plynout. Uvědomíte si, že nemusíte mít všechno pod kontrolou a že je dobré se jen nechat vést a užívat si přítomný okamžik. V této době budete také velmi empatičtí, což způsobí, že vaši blízcí budou vyhledávat vaši společnost a hledat vaši radu. Vaše komunikační schopnosti a schopnost naslouchat vám pomohou poznat někoho, kdo se stane důležitou součástí vašeho života, ať už to bude životní partner nebo dobrý přítel.

Tento měsíc bude pro Lva plný harmonie, kterou vám přinese Venuše. Svou schopnost poctivě navazovat nové vztahy využijete k setkání se zajímavými lidmi. Kromě toho máte také dostatek trpělivosti slyšet ty, které nejsou tak přitažlivé.
Vlivem planety se však může objevit žárlivost. Budete se svými přáteli a zároveň budete partnerovi vyčítat, že s vámi netráví dostatek času. Zkuste si uvědomit, že když tráví čas s vašimi přáteli, nemusí se vždy cítit dobře.

Panna

Červenec zvedne Panně sebevědomí. Tento měsíc budete tak sebevědomí, že uvěříte, že vše děláte na maximum, ale s tímto přístupem se můžete velmi rychle spálit. Pokud se ho však naučíte ovládat, abyste nikomu neublížili, můžete toho využít na maximum. Během této doby se probudí vaše sexuální energie a přemůže vás touha okořenit váš předchozí sexuální život s partnerem. Baví vás i běžná tabuizovaná témata, takže se můžete těšit na velmi zajímavé rozhovory.

V červenci nebude pro Panny snadné poznat nové lidi. Kvůli Venuši budete mít tendenci podceňovat lidi kolem sebe a nevhodně je soudit, a proto budete s největší pravděpodobností arogantní. Pokud však soudíte knihu podle obalu, můžete přijít o lidi, kteří by vám v budoucnu mohli změnit život.
Na druhou stranu projevujete neochvějnou náklonnost k blízkým. Zvýší se váš sexuální apetit a váš partner to s vámi rád využije. Dávejte pozor, abyste nepřekročili čáru, abyste ho neurazili.

Váhy

V červenci si Váhy pořádně odpočinou. V práci se vám daří bez velkého úsilí, abyste měli více energie a času na volnočasové aktivity. Konečně potkáte přátele, které jste dlouho neviděli a znovu prohloubíte svůj vztah. Vaše bolavá záda ze špatného držení těla a stresu vyžadují zvláštní pozornost, proto byste se měli zaměřit na zdravotní cvičení a provádět každý den cviky, které vám uleví od bolesti. Prospějí vám však i outdoorové kardio aktivity, tak je kombinujte.

V červenci bude vše v klidu a plynulé a vy budete mít pocit, že jste vše dobře pochopili. Vliv měsíce znásobí vaše emoce. Můžete však plně ovládat všechny situace a najít absolutní rovnováhu v každé situaci.
Díky jeho vlivu mohou Váhy dokonce chtít tvořit nebo vykonávat tvůrčí činnosti. Nepodceňujte se a využijte toho spravedlivě. Ať už si zdobíte dům nebo malujete, zvládnete to sami a vaši blízcí vás budou velmi obdivovat.

Štír

V červenci přijde do života Štírů mnoho velkých změn. Budete se cítit jako úplně nový člověk, který potřebuje aktualizovat svůj dosavadní životní styl. To bude spojeno s lepší fyzickou kondicí, proto můžete začít cvičit a lépe jíst. Možná potkáte někoho, kdo vás přivede do nové komunity, která bude vyhovovat vašemu novému já a kde můžete získat nové přátele a kontakty. Nevynechávejte partnera ze svých aktivit; jinak byste toho mohli litovat.

V červenci čeká Štíry mnoho změn. Díky Uranu budete mít tendenci zkoumat a experimentovat s neprobádaným. Protože vám to pomůže v mnoha oblastech života, budete se tohoto myšlení držet i v budoucnu.
Bohužel kvůli tomuto postoji vám váš vztah nebude dobře fungovat, pokud váš partner nebude sdílet stejné názory. Pokud však váš partner chce zůstat nohama na zemi, ale vy si stojíte za svým, může to vést k tomu, že řeknete věci, které jste nikdy neměli v úmyslu říct nahlas.

Střelec

Červenec bude pro Střelce z hlediska kariéry úspěšný. Přicházíte s novými nápady, které ohromí vašeho šéfa i vaše kolegy a díky vaší píli a vytrvalosti můžete být i povýšeni. Jděte tedy za svými cíli a nenechte se nikým odradit. Nyní je čas, kdy máte největší šanci na úspěch. Zvýší se vaše sebevědomí a okolí si toho všimne. Dejte si tedy pozor, abyste nepůsobili jako arogantní osoba, která by mohla negativně ovlivnit váš vztah s partnerem a rodinou.

Kvůli vlivu Saturnu mohou být Střelci v červenci tvrdohlaví a pravděpodobně se budou snažit udržet tradiční hodnoty za každou cenu. Ty se budete snažit aplikovat na své potomky, a to by mohlo znamenat problémy. Mohou mít pocit, že jim zasahujete do života, a proto se mohou snadno obrátit proti vám.
Velmi systematičtí budete nejen v práci, ale i v osobním životě. Díky tomu možná zjistíte, že úspěch není tak daleko, jak se na první pohled zdá, a vaše úsilí se znásobí.

Kozoroh

V červenci vyplavou na povrch problémy z minulosti a je třeba je definitivně vyřešit. Problémy se týkají konfliktu ve vaší rodině, o kterém si myslíte, že je vyřešen. Nedívejte se na to negativně a zkuste to brát jako výzvu k narovnání vašich rodinných vztahů. Vše se dá sdělit, ale je potřeba být tomu otevřený. Kvůli vaší nadměrné potřebě vycházet se všemi však můžete být docela dotěrní, což může vaše příbuzné odradit. Zkuste se tedy trochu rozptýlit a věnovat pozornost i jiným věcem. Tento měsíc budete ve sportu výjimeční.

V červenci budou Kozorozi vlivem Jupiteru cítit mnohem větší povinnost vůči své rodině. Stanete se příliš ochranitelskými vůči svým blízkým, což pro ně může být často zátěží. Pokuste se tyto tendence omezit, zvláště pokud jsou vaše děti teenageři. Nejen, že by se na vás mohly pěkně dlouho zlobit, ale navíc jim velmi ztěžujete růst, když se o ně příliš staráte.
Tento měsíc budete pravděpodobně chtít také investovat do seberozvoje. Ať už jde o manuální činnosti nebo sbírání vědomostí, přinesou vám vnitřní klid a spokojenost.

Vodnář

Červenec přinese Vodnářům mnoho výzev a budou moci využít svou nepotlačitelnou energii, kterou budou tento měsíc nabití. Sport vám tento měsíc dodá odvahu, což má pozitivní vliv na vaši náladu a fyzickou kondici. Budete dost neklidní a většinu svého volného času strávíte sportovními výlety nebo aktivitami s rodinou a přáteli. Budete však působit dojmem zběsilého a labilního člověka a okolí se to nebude líbit. Možná zaplašíte myšlenky na dobrodružství.

Vodnáři budou v červenci v dobré kondici, i když si to možná nemyslí. Mars vám dá svou energii a nebude nic, co byste nemohli udělat. Nepodceňujte se tedy.
Bohužel vlivem této planety budete také impulzivnější a neklidnější než obvykle, a to povede k mnoha konfrontacím s ostatními, kteří s vámi nejsou schopni držet krok. Takovým lidem se budete vyhýbat, i když jste možná byli v minulosti nerozluční.

Ryby

V červenci se Ryby nepoznají kvůli svým impulzivním reakcím, což tento měsíc podporují planetární pozice. Měli byste být opatrní a snažit se neříkat nic, čeho byste mohli později litovat. Snažte se vyhýbat situacím, které vyžadují ostrou výměnu názorů. Raději travte hodně času o samotě a věnujte svůj čas kreativní činnosti. Tento měsíc budete skvělí i ve sportu, tak zkuste běhat nebo chodit do posilovny, udělá to vašemu tělu dobře.

V červenci budou Ryby pod velkým vlivem emocí. Silně si všimnete sebemenší změny a budete brát chování ostatních velmi vážně. I malý problém může často stačit k tomu, abyste se na celé dny zbláznili. Mohlo by vám to pomoci posílit váš vztah k přírodě, protože jste jí v poslední době nevěnovali příliš pozornosti. Péče o zvířata nebo procházky v lese mohou obnovit vaši vnitřní rovnováhu.
 

Zdroj: www.ahoroskop/juli






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat