Komentáře k článku

Klaudie 06.05.2014

Jo Brainstart mám doma taky, beru ho protože studuju, od toho co ho užívám jsem zaznamenala, že se dokážu lépe soustředit a vydržím se dýl učit..

Viktorka 22.04.2014

Tak to není nic nového, že si toho baby pamatujou víc než chlapi :D To vidím doma, na co všechno ten můj zapomene:D myslím si, že to je ale asi i tím, že chlapi nejsou ochotni brát nějaké přípraky. Já osobně beru Brainstart, který obsahuje guaranu, ta mě dokáže vzpružit a rozjet mé mozkové závity. Od toho co ho beru si toho víc pamatuju a jsem soustředěnější.

Lenka1313 20.07.2010

Podle mě je nejlepší magazínem http://www.extrakrasa.cz/ , patří k mým nejoblíbenějším a jakožto pravidelná čtenářka ho mohu jen a jen doporučit!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat