Horoskop na srpen: vztahy, sex, peníze a rodina

05.08.2010 | Zajímavosti

Beranům jejich finance ovlivňuje lehce marnotratný partner. Lvi se budou opět radovat ze života. Panny mají opět šanci ukázat své vědomosti. Láska Střelců by měla být v srpnu naplněna. A co předpověděly hvězdy ostatním znamením? Podívejte se...

Beran ( 21.3. - 20.4. )
Láska a sex
Váš partner si ovás myslí, že jste příliš namyšlení. Ukažte mu, že umíte naslouchat. Váš protějšek potřebuje několik dnů prožít nicneděláním. Má rád mazlení, touží být hýčkaný. Slunce ve Lvu vám až do 23. srpna umožňuje, abyste se ve vztahu prosazovali s plnou sexuální intenzitou.
Finance a kariéra
Vaše finance ovlivňuje lehce marnotratný partner. Potřebuje obnovit šatník, chce poklidnou dovolenou, zároveň navrhne investovat do bydlení. Ve všem mu vyhovte, nebojte se být velkorysí. Jen některé výstřelky taktně a diplomaticky odmítněte.

Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Býk
( 21.4. - 21.5. )
Láska a sex
3. a 4. srpna máte Býci možnost prožít krásné chvíle se svou drahou polovičkou. 15. a 16. vás partner může překvapit nečekaným výbuchem vzteku. Myslete na to už s předstihem a prvních 14 dnů v srpnu se s ním pokoušejte mluvit o trápeních v jeho práci. Můžete tak předejít náhlému nedorozumění.
Finance a kariéra
Vaše práce vás pohlcovala do 29. července, nyní jste vábeni k různým pokušením a svodům spíše v milostné oblasti. Vy si to ale můžete dovolit. Po celý srpen a ještě první týden v září vás budou bavit spíše společenské povinnosti, úředničina vás v poslední době vysílila a nyní je vhodný čas pro tvůrčí činnosti. Nazmar nepřijdou ani kontakty, které si v srpnu vytvoříte.
   
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Láska a sex
Až do 2. září prochází Merkur - vládce Blíženců - cudnějším znamením Panny. Můžete se proto cítit více nervózní. Budete myslet rychle, intelektuální činnosti vám půjdou od ruky rychleji než v jiných měsících. Ale pro lásku je srpen trochu rezervovaný. Vaše doména bude spíše v řečnění.
Finance a kariéra
Kariéra má nyní dominantní místo ve vašem životě. Jste houževnatí, udivujete rychlými a trefnými úsudky. Naučíte se během několika hodin cokoliv a nechybí vám ani odvaha k prosazení se. Hvězdy nyní přejí Blížencům, kteří jsou učitelé, matematici, ekonomové a technici.

Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Rak ( 22.6. - 22.7. )
Láska a sex
Raci jsou nejcitlivější stvoření zvěrokruhu. Kolem 6. srpna jistě vycítí nevysvětlitelnou úzkost. Na nebi se objeví problémové seskupení pěti planet, které se budou přetahovat o nadvládu. Stará doba předává své žezlo nové etapě. Vše bude doprovázené spoustou přírodních a společenských konfliktů. Rakům doporučuji, aby si uvědomili, že jejich strach nezpůsobil jejich miláček, ale společenské klima.
Finance a kariéra
V práci to neplyne podle vašich představ. Ale uvědomte si své úspěchy v minulých 2 měsících. Potřebujete více než jiná znamení duševní odpočinek. Planety jsou nyní ve Vahách a nutí vás flirtovat, Jupiter v Beranu přeje tvrdším náturám. Ti Raci, kteří se již naučili stát neoblomně na svých požadavcích, sklidí v srpnu o trochu více ovací.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Máte problém, který chce probrat s astrologem nebo kartářem? Obraťte se s dotazem na naše poradce!

Lev ( 23.7. - 22.8. )
Láska a sex
Slunce se nachází ve vašem znamení, můžete se opět radovat ze života. Minulý měsíc jste občas marně hledali svou pověstnou jiskru, ale nyní jste opět v plné síle. Po celý měsíc jsou planety příznivě nakloněny tvořivým a esteticky zaměřeným jedincům. Také v lásce půjde o prohloubení citu, především 9. a 10. srpna.
Finance a kariéra
Vaší práci už považujete za zajištěnou. Ano, stále máte trochu obavu, abyste nepřehlédli žádnou maličkost, ale ve skrytu duše víte, že jste z jara udělali maximum, ze kterého teď můžete těžit. Vše vlastně běží samo, a tak si dopřejte dovolenou a srpen prožijte s klidnou myslí. Není se čeho bát. Mars ve Vahách pomůže v oblastech reklamy.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE  

Panna ( 23.8. - 22.9. )
Láska a sex
Celý červenec vám byl nadmíru příznivě nakloněný Mars, v otázkách pracovních jste měli možnost ukázat svou inteligenci a smysl pro detaily. Nyní je opět šance ukázet své vědomosti, ale štěstěna vám přeje až od 23. srpna, kdy vám Slunce vstoupí do vašeho znamení. Mezi tím se netrapte dílčími neúspěchy a věnujte se maximálně milostným záležitostem.
Finance a kariéra
Od 23. srpna nastává čas, kdy partner a rodina budou muset pochopit, že se jim nemůžete věnovat celé hodiny. Řekněte si o podporu a věnujte se práci. Studium nových informací a komunikace s úřady poběží, jak po másle.

Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Láska a sex
Do 7. srpna jste asi toužili po někom, kdo je pro vás z morálního hlediska nedostupný. Jde o vážné pokušení. Od 7. srpna se vám bude dařit projevovat se více spravedlivě. Zvážíte komu všemu byste svým flirtem ublížili a dojdete k rozumovému závěru, že je lepší se o zajímavý protějšek nepokoušet.
Finance a kariéra
Váhy nepatří ke kariéristům, přesto se od 30. července až do půlky září pokoušejte být k sobě přísní a pracujte naplno. Ke kolegům ale méně, je srpen - měsíc dovolených, pro většinu vašich známých půjde o příjemný měsíc, který chtějí prolenošit. Nevztekejte se na ně, když vám budou vaše plány trochu brzdit.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE  

Štír ( 24.10. - 22.11. )
Láska a sex
Vaše láska má tendenci i v srpnu zůstat v utajení. Myslíte si, že je možné prožít celý život v ústraní, nemluvit o sobě a tvářit se neutrálně. Omyl, váš partner vám už v prvním týdnu srpna bude logickými argumenty říkat, proč je dobré mluvit o svém nitru. A bude tak přesvědčivý, že asi uznáte, že má pravdu. Dávejte mu najevo svou lásku a pokud to přece jen nepůjde slovy, tak se o to více projevte v intimních chvílích, tak jak je vám to přirozené.
Finance a kariéra
Merkur ve znamení Panny vám dává možnost se učit novým informacím. Ať jste libovolného věku, je pro vás dobré otevřít si odborné knihy a nasávat vědomosti. Samozřejmě největší plus v srpnu získávají studenti. Je sice měsíc prázdnin, ale chytří mladí Štíři se mohou dozvědět mnohé, co následující měsíc využijí a co jim zajistí značný vědomostní náskok.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a týdenní horoskopy na Bety.cz

Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Láska a sex
Vaše láska by měla být v měsíci srpnu naplněná. Venuše se nachází od 7. srpna ve stále zamilovaných Vahách. Váš protějšek by měl být vroucnost sama. Oba máte schopnost si život zpříjemnit cestováním. Jupiter v Beranu vás k tomu přímo ponouká. Dejte si do pořádku staré lásky, které se ještě stále hlásí o místo ve vašem životě.
Finance a kariéra
Vaše kariéra má možnost zazářit do 22. srpna. Slunce ve Lvu vám usnadňuje přečkat fyzicky náročnou dřinu. Vaše vládnoucí planeta Jupiter se právě nachází ve znamení Berana, odkud vám dává signály k podnikavému chování. Jen staré milostné známosti vás stále v myšlenkách brzdí. Učiňte razantní kroky vůči nim. Vyříkejte si v soukromí své chování. Pro dobrý pocit sama ze sebe to rozhodně stojí.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE   

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Láska a sex
Vaše úsilí směřuje stále do práce. Dokonce ve chvílích, kdy byste se měli věnovat potížím svého miláčka. Jeho drobná životní zklamání, neschazujte ze stolu jako maličkosti. On potřebuje soucit a péči. Udělejte si společnou dovolenou, ve které se vědomě přinutíte odpočívat a nemyslet na práci.
Finance a kariéra
V práci se vám začíná líbit kolega nebo kolegyně. Vezměte rozum do hrsti a pokuste si i nadále udržet svou neposkvrněnou pověst. Nestojí to za to. Zázemí máte dobré, tak nepokoušejte osud. Tento kolega či kolegyně by vám jistě jako protislužbu nabídl lepší pracovní příležitosti, ale to by vás mělo nechat chladným.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE   

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Láska a sex
Od 7. srpna se Venuše - planeta lásky - dostává do vámi spřízněných Vah, kde umožňuje přirozenější seznamování se. Staré lásky mohou opět najít pevnou půdu pod nohama. S partnerem si budete moci popovídat o společné budoucnosti. Nebojte se témat jako je bydlení, stěhování, právní záležitosti. Neptun je stále ještě ve vašem znamení, odkud vám dává možnost prožívat lásku nadmíru romanticky, niterně s tvůrčími projevy.
Finance a kariéra
Mars, který každému jedinci dodává houževnatost v pracovních otázkách, se vám dostává do spřízněného znamení Váhy. Ambicióznější Vodnáři se díky dobrým kontaktům a hezkým mezilidským vztahům mohou dostat o stupínek výše ve své práci. Soudy, právní konflikty a různá nedorozumění mohou mít v srpnu rázný a spravedlivý spád. Merkur v Panně vám naštěstí umožní mít intelektuální odstup od sváru, abyste neučinili zbrklý a netaktický krok.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE   

Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Láska a sex
Vyčkejte, vaše velká chvíle nastane v blízké budoucnosti, až Neptun vstoupí do vašeho znamení Ryb. Nyní se ještě zdržuje ve Vodnáři, ti jsou nyní díky jeho vlivu náchylní k romantickému vidění světa. Vy se ale můžete zatím připravovat a využívat síly Jupitera v ohnivém a eroticky laděném Beranu. Jen pozor, že nastalé milostné situace jsou teprve přípravou, proto byste se po hlavě neměli vrhat do unáhlených rozchodů či předčasných soudů.
Finance a kariéra
Jupiter stojí v Beranu, proto je vhodná chvíle začínat nové projekty. Uskutečňujte nápady, které potřebují hodně entuziasmu a odvahy. Povahu máte v srpnu nakloněnou k riskování (bohužel i v milostném ohledu), nyní je ideální čas pro položení základního kamene k novému podniku či k prolomení nespravedlností mezi vámi a šéfem.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy na srpen přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Karmen, která pro vás horoskop  připravila.

K astrologii mě přivedl astrolog a malíř, který vypracoval horoskop pro mou dceru a kterým mě v roce 1997 začal zasvěcovat do tajů astrologie. Pracuji také s Runami a se Sabiánskými symboly, které také souvisí s astrologií. Jsem také v úzkém kontaktu s ukrajinskou léčitelkou – podílím se na zajištění, organizaci a tlumočení kursů na téma Práce s kyvadlem a virgulí.

Díky tomu, že jsem si v životě prošla nejednou kritickou fází, dokážu velmi dobře pochopit vaše problémy, obavy, trápení i to, jak se cítíte. Řídím se pravidlem, že vždy se dá najít řešení i zdánlivě bezvýchodných a beznadějných situací. Jsem tu pro vás, abychom společně našli cestu ven z obtížné situace, ráda vám poskytnu podporu a dodám odvahu.

Moc se na vás těším na tel.: 906 70 50 30 ! Astroložka Karmen






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat