Ideální křivky? Dají se spočítat. Víme jak!

Matematika je matkou všech věd a čísla se mohou podle novozélandských antropologů plodně uplatnit i v lidské sexualitě.

Přesněji řečeno dokážou vyjádřit ideál ženské postavy. Experti z Victoria University ve Wellingtonu zjistili, že není podstatné, zda je žena vyzáblá či plnějších tvarů, ale její tělo musí mít správný poměr obvodů. V pase pak musí mít 70 procent obvodu boků.

Odborníci již dříve zjistili, že nejdůležitější pro vnímání atraktivity u ženského těla je poměr boků k pasu. Doktor Barnaby Dixson z Wellingtonu pak přesně spočítal, že za ideál je považován poměr 0,7. Pokud žena takový poměr rozměrů těla má, pak muži nevnímají na jejím těle nic jiného a považují ji za atraktivní.

„Je to zřejmě tak, že dokonalý poměr 0,7 vysílá biologický signál mužům, že žena je nejplodnější a bude mít zdravé potomky, bez ohledu na to, jakou velikost ta žena má,“ tvrdí doktor Dixson.

Poměr 0,7 odpovídá ideální distribuci tuků na ženském těle, který má žena v případě, že je velmi plodná. Ideální poměr pasu k boků má třeba Kate Moss, Jessica Alba či modelka Alessandra Ambrosi.
TIP Bety: Chcete zhubnout, a nevíte, která dieta je pro vás vhodná? Zeptejte se ZDARMA naší profesionální instruktorky Petry z klubu Holmes Place






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:54

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat