Komentáře k článku

Iva 09.05.2011

Neřekla bych, že HDL je škodlivý, naopak pomáhá udržovat správnou hladinu hodného cholesterolu, který je potřebný pro tvorbu hormonů a pro vyloučení nadbytečného cholesterolu. Stejně tak nesouhlasím s nepoužíváním másla. Když ho chvíli necháte při pokojové teplotě změkne. Určitě jsou rostlinné oleje lepším zdrojem nenasycených MK (mastných kyselin), ale na chleba si je nenamažete. Tuhé jsou i různé rostlinné margaríny, které hlásají světu jak jsou "zdravé". Ale on se ten olej který v nich je "zdravý" také musel nějak stát tuhým... Takže zastávám názor: jíst všechno a s mírou!!!:-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat