Komentáře k článku

Linda 15.04.2014

Já jsem letos po Vánocích vsadila na přípravek C.L.A. trioActiv, který pomáhá odbourávat uložené tuky. Cvičila jsem 2x týdně, jedla pravidelně 5x denně a dostatečně pila a za 2 měsíce jsem shodila 13kg a stále se držím na této váze s kily dole:)

Alisa 04.03.2012

Musím říct, že mi psaní toho co jím dost pomohlo kontrolovat a snížit příjem kalorií. Nějaké tipy na hubnutí tady http://www.jak-zhubnout.superko.com/ <3

hanka 08.11.2010

Já na formování postavy i hubnutí použila power plate, ale Dream Healther taky stojí za pokus k formování postavy! Teď v Praze jej můžete využít také za slušnou cenu. Skvělé proti celulitidě, na tvarování postavy a bourání vnitřního tuku! http://www.zapakatel.cz/cs/praha

Jarmila Daňková 18.06.2010

I když se mi líbily všechny článečky, tak s č. 7 - nejvíc. Kdysi jsem patřila mezi "skoroobezitky" - různé rádoby vtipné poznámky na mé bříško mě značně iritivaly. Vydržela jsem jakoukoliv dietu, ale jen 24 hodin :-) ! Pak to přišlo zčistajasna samo. Moje mamka onemocněla. Rakovina štítné žlázy. I když jí operace pomohla, život se jí změnil -přišla jiná nemoc, diabetes, zhoršila se činnost srdeční, zhoršila se bronchitida. Po několika letech - to jsem u ní již delší dobu bydlela a starala se oni - tak byl znovu nalezen nový nádorek na štítné žláze. Moje mamka byla obdivuhodně statečná, léky brala svědomitě. Já - úplný diletant, jsem se začala pídit po všech možných informacích, o nějaké diety jsem už neměla nejmenší zájem. Proč taky? Váha mi šla dolů sama. Každý den jen : stres, stres, stres, starost o moji mamku. Samozřejmě, věděla jsem dopředu, že nám odejde - při tolika chorobách. Stále hubla a hubla, málo jedla, až nakonec jídlo odmítala úplně. To bylo nejhorší. Vzdala to ! A smrt přišla rychle. Pak přišel stres na mne. Už jsem v té době měla hodně informací, jak i lidské psychice, tak i o různých nemocech. No, dospěla jsem k názoru, že vše začíná v naší hlavě, v našem mozku. "Nevyladěný" mozek je TO, co způsobuje nebo chcete-li nastartovává každý počátek každé naší nemoci. Proto se v posldních dvou letech zajímám pouze a jen o "zharmonizování" mého mozku. Existují na to kapečky, jsou SUPER. Každému moc ráda doporučím, kde je lze sehnat - pokud redakce dovolí a dá vám můj mail. -OSVOBOĎ SE !!! "Zdraví závisí na bytí v harmonii s naší duší" :-) Krásný den ! J. Daňková.:-):-)

Marie 27.05.2010

Myslím si,že u každého hubnutí je velmi důležité se vydatně nasnídat,např.celozrnný chléb se sýrem,samozřejmě nízkotučným a kouskem zeleniny,Já osobně toto pravidlo dodržuju,pokud dostanu hlad před obšdem,šáhnu po jablku,nebo banánu,poté mi stačí menší porce oběda.A večeře??Lehký zeleninový salát,nebo jen kefírové mléko.Hlavní je nehladovět a jíst hodně zeleniny a ovoce,Držím všem při hubnutí palečky!!!!!!!!!!

Helena Kohoutová 17.05.2010

Skutečně dobrá a účinná je sachariová dieta- je to dieta pro diabetiky. Má vhodně komponované tuky,sachridy a bílkoviny, takže je zajištěn správný poměr všech složek a tělo vydrží a hubne. Na hubnutí postačí denní příjem asi 80 gramů sacharidů /glycidů/. Popis diety je obsáhlý a lze ho získat na zdravotním středisku na diabetologii.:-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat