5 věcí, které během menstruace dělá každá z nás

Nemá cenu se tvářit, že menstruace neovlivňuje životy drtivé většiny z nás. A také je to element, který většinu žen spojuje. Třeba tím, že během „svých dnů“ děláme věci, jež by nás nikdy nenapadly nebo bychom si je nedovolily.

Schválně, v kolika řádcích se poznáte!

1. Jíme. Cokoli nezdravého. V obřích porcích.

Hormony si během menstruace hrají i s našimi chutěmi. Z nějakého důvodu se můžeme utlouct po sladkém, smaženém, zkrátka nezdravém. A i když víme, že bychom ten sáček chipsů neměly sníst celý a že ta tabulka čokolády nám vážně neprospěje, jdeme do nich. Vždyť si je zasloužíme, protože máme „své dny“, no ne?

2. Pláčeme. Z radosti. Ze smutku. Jen tak.

Slzy jsou – alespoň v prvních dnech – našimi společníky. A je jedno, jestli se rozněžňujeme nad obrázkem koťátka, smutníme u filmu pro pamětníky (ne že bychom věděly proč) nebo jen koukáme z okna a přemýšlíme, kam na léto odlétají havrani. Zkrátka brečíme.

3. Oznamujeme, že „to máme“. Doma. V práci.

Je zajímavé, jak takovou soukromou informaci klidně šíříme do okolí. Ale děláme to. S kolegyněmi si porovnáváme, ve které fázi cyklu jsme, doma menstruaci oznámíme prostě proto, že v noci „nic nebude“, zato pár dnů budeme lehce protivné (a budeme jíst a plakat).

4. Vytáhneme bombarďáky. Ty nejstarší. A největší.

Sexy krajkové prádlo nebo tanga se na pár dní dostanou na samotné dno šuplíku. Zato na světlo vyplují bavlněné, velké a nikterak elegantní kalhotky. Proč? Protože jsou POHODLNÉ!

5. Vyhýbáme se posilovně. Nebo běhání. Vlastně jakémukoli pohybu.

Pokud nepatříme k naprostým nadšencům do sportu, během těch několika dní nás k pohybu prostě nikdo nedonutí. Největší fyzický výkon je vymyslet, která poloha na gauči nám bude nejpříjemnější (tedy poté, co obstaráme domácnost, samozřejmě).






Celkem 7 komentářů

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat