V jakém věku se nám hubne nejsnadněji?

Ženám se nejsnáze hubne v pětadvaceti. Jakmile se do toho pustí, nasadí dietu a začnou zvedat činky a běhat, jsou štíhlé téměř okamžitě. Po třicítce musejí při hubnutí vynaložit mnohem větší úsilí a jde to o poznání pomaleji. Jenže právě kolem třicítky většina žen výrazně přibere.

Podle průzkumu společnosti Forza Diet dnešní ženy do čtyřicítky absolvují v průměru čtrnáct diet. To je dost alarmující číslo. Hlavně proto, že dieta nikdy není řešení. Ani zdravé, ani dlouhodobé. Na místě je pouze trvalá změna životního stylu a systému stravování, který žena dodržuje po celý život a který vede k trvalému dosažení normální váhy. Diety a následné přibývání na váze poškozují zdraví a metabolismus.

Mezi dvacátým a třicátým rokem věku se ženám nehubne lépe jen kvůli mladému a pružnějšímu metabolismu, krom fyziologických výhod jsou na tom lépe také finančně. Většina nemá děti a vztah a může se věnovat víc sobě a dopřávat si pohyb a cvičení v posilovně.

„Náš výzkum dokazuje, že boj o zhubnutí je mnohem horší pro ženy, když se přehoupnou přes třicátý rok věku. Mají méně volného času navštěvovat posilovnu a mají větší potíže se shazováním kilogramů po těhotenství. Také mají větší problém vydržet u nového stravovacího plánu a potřebují dozor a odborné rady,“ tvrdí Lee Smith ze společnosti Forza Diet.

Podle průzkumu této společnosti po prvním mateřství shodí nabraná kila jen třetina matek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:15
142 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat