Snídaně zaručující věčný život? Tohle obsahuje!

Futurolog Ray Kurzweil prý vytvořil dokonalý jídelníček pro snídani, která zaručí člověku věčný život. Dodává tělu vše potřebné a především záplavu antioxidantů, které ho po celý den ochrání před negativními vlivy zvenčí a stresem, takže přestane stárnout. Strava obsahující energeticky asi 2 100 kilojoulů stojí na bobulovém ovoci, zeleném čaji, tučné rybě, hořké čokoládě a kukuřičné kaši.

Kurzweil pracuje pro společnost Google jako přední prognostik a futurolog. Podle receptu, který svěřil deníku Financial Times by měl každý člověk ráno sníst hrnek bobulového ovoce, nejlépe borůvky či jahody. Kaloricky obsahují jen něco kolem 340 kilojoulů. Dále se může vypít jedno espreso nejlépe s rozpuštěnou hořkou čokoládou (osmadvacet gramů) o kalorickém obsahu 700 kilojoulů. Třetím pokrmem je kousek lososa či makrely (pětaosmdesát gramů) s energetickým obsahem kolem čtyř set kilojoulů. Hrnek sójového mléka (nejlépe neslazeného) s obsahem čtyř set kilojoulů. Kukuřičná či vločková kaše s energetickým obsahem 600 až čtrnáct set kilojoulů. A hrnek zeleného čaje oslazený maximálně stévií s energetickým obsahem nula kilojoulů.

Ray je ale tak trochu šílenec. Denně spolyká sto potravinových doplňků a tablet, které mají prospět jeho srdci, očím, pohlavním orgánům a mozku. Věří však, že se dožije více než stovky a kolem roku 2029 mu lékaři nabídnou preparát zaručující věčný život.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat