Vaginální infekce dokážou potrápit. Pomůže i prevence

Nejen v létě bojuje řada z nás s vaginální infekcí, podrážděním intimních partií nebo nepříjemným výtokem. Tyto problémy nás mohou potkat celoročně a zbavit se jich bývá občas běh na dlouhou trať. Existuje účinná pomoc? Vsaďte na přípravek Gynimun Intim Protect, který v rámci testování s Bety.cz vyzkoušelo 20 z našich testerek!

Gynimun Intim Protect je první selektivní vaginální probiotikum, které vám při obtížích přinese rychlou úlevu! Podporuje léčbu bakteriální vaginózy a předchází jejímu opakování. Gynimun obnoví vaši přirozenou vaginální flóru a nastaví optimální pH.


Gynimun Intim Protect – první selektivní vaginální probiotikum přinese rychlou úlevu při intimních obtížích!

Přípravek zmírňuje vaginální obtíže, jako je svědění, výtok, zápach, zarudnutí, podráždění nebo pálení. Ty mohou být příznakem infekcí, například bakteriální vaginózy.

Pravidelné užívání vaginálních kapslí Gynimun pomáhá omezit výskyt opakovaných vaginálních infekcí. Ty se obvykle vyznačují neobvyklým výtokem, svěděním nebo pálením, zarudnutím a někdy bolestivou souloží. Dvě jasně nejčastější jsou bakteriální vaginóza (vyniká „rybím“ zápachem) a kvasinková mykóza (vyniká silným svěděním a tvarohovitým výtokem). Lehčí infekce lze potlačit volně prodejnými prostředky – laktobacily, výplachy nebo antimykotiky, těžší je nutno léčit ve spolupráci s lékařem.

Po přeléčení (tedy po eliminaci „nepřátelských“ bakterií antibiotikem, nebo antimykotikem) je vždy vhodné rychle obnovit přirozený vaginální ekosystém. A to můžeme udělat vpravením „přátelských“ vaginálních laktobacilů, například právě těch, jež obsahuje přípravek Gynimum Intim Protect.

Jak proběhlo testování?


Naše testerky si Gynimun Intim Protect nemohly vynachválit.

Dvacet z našich testerek mohlo první selektivní vaginální probiotikum Gynimun Intim Protect vyzkoušet na vlastní kůži. A jak byly spokojené?

„Přípravek jsem vyzkoušela zrovna v době, kdy jsem začala mít problémy, již po 2 dnech bylo po problémech, zmizelo pálení i svědění. Super, budu používat k léčení i jako prevenci. Snadné použití i skladování  malé balení, takže zatím naprostá spokojenost,“ chválila si testerka Danca26.

„Jelikož na bakteriální/kvasinkové infekce trpím opravdu hodně, jsem velice ráda, že jsem tento produkt měla možnost vyzkoušet. Musím říct, že jsem s ním ve výsledku naprosto spokojená, výsledek byl znát již po pár dnech používání. Taktéž oceňuji, že je vhodný jak pro kvasinkovou, tak pro bakteriální infekci. K pozitivům bych určitě zařadila i malé praktické balení,“ popsala testerka teris146.


Praktické balení, snadná aplikace a především rychlý účinek. To naše testerky chválily nejvíce.

„Také já jsem měla zkušenost s nepříjemným svěděním a dalšími podobnými symptomy. Po užívání Gynimun Intim Protect potíže ustoupily a zatím se zdá funguje vše bez problémů. Určitě mě tento přípravek příjemně překvapil. Osvědčil se zejména v období dovolené u vody. Konečně po dlouhé době znatelná úleva, jsem určitě příjemně překvapená. Také jsem jej doporučila svým kamarádkám, které měly podobné problémy, a už jsem od nich slyšela první kladné ohlasy. Ideální přípravek pro letní období, ale dá se používat preventivně během celého roku. Pořizovací cena je také přiměřená a je na přírodní bázi bez dalších vedlejších účinků, což je jeho další velké plus,“ neskrývala nadšení testerka Aktivko.

„Bohužel i letos mne trápilo nepříjemné svědění i pálení. Po užívání Gynimun Intim Protect potíže zmizely a znovu se neobjevily. Byla jsem příjemně překvapená. Doporučila jsem ho i kamarádce, která měla stejné problémy a také si ho chválila. Určitě se vyplatí do něj investovat,“ doporučuje gabriko.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat