Vánoční tipy pro celou rodinu

Pomalu nastávají chladné měsíce, kdy nejen příroda, ale i naše tělo cítí, že potřebuje odpočinek. Postupně se ukládá k spánku a ve své únavě se často nemůže bránit nepříznivým vlivům, které na něj působí. Naše tělo je třeba chránit v každém okamžiku, nebo jej alespoň můžeme podpořit v tomto kritickém období a posílit například jeho imunitu.

Pokud víme, že jsme náchylní k některým onemocněním, je dobré se na obtíže zaměřit konkrétně a věnovat se prevenci. Svým blízkým či známým můžme pomoci i originálním a užitečným vánočním dárkem. Pokud stále váháte, čím je obdarovat, máme pro vás pár zajímavých nápadů – zkuste je!

Mamince

Pro ženy v menopauze je vhodný přírodní přípravek Minapent® se šalvějí, který účinně zmírňuje všechny obtíže v období klimakteria. Díky jedinečné kombinaci červeného jetele a šalvěje lékařské spolehlivě harmonizuje psychické i emoční projevy menopauzy a zmírňuje její nepříjemné tělesné příznaky, jako je například nadměrné pocení. Zároveň má vliv na potlačení úbytku kostní hmoty a snížení obtíží při křečových žilách a zvýšeném krevním tlaku. Povzbuzuje organismus a zvyšuje celkovou vitalitu ženy.
 
V nepříznivém zimním počasí mohou často ženy trápit problémy s urologickými cestami, které mají tendenci se opakovaně vracet. Vhodné je použití přípravků s obsahem brusinek. Zkuste přípravek UROVAL® manosa, který je vhodný pro každého, kdo trpí urologickými obtížemi.

UROVAL® manosa je originální komplex přírodních látek: monosacharid D-manosa a extrakt kanadské brusinky, které pomáhají účinně bránit výskytu nežádoucích bakterií v močových cestách a příznivě působí na činnost močového měchýře a navíc obsahuje pouze přírodní látky a nemá žádné nežádoucí účinky, je proto vhodný také pro těhotné ženy a ženy v klimakterickém období.
 

Dědovi

Problémy s prostatou nejsou již tabu a trápí velkou část mužů staršího věku. Přípravek Proval® EPI FORTE díky originální trojnásobné kombinaci aktivních látek Triple impact formula příznivě působí na činnost prostaty a při zmírňování všech podstatných prostatických obtíží. Je vhodný pro všechny muže již od 40. roku věku, pro muže s častým a obtížným močením.

Zmírňují všechny průvodní projevy zbytnělé prostaty (BHP): Extrakt z vrbovky malokvěté (Epilobium parviflorum) příznivě působí při obtížích s prostatou. Čisté rostlinné steroly pomáhají blokovat růstové faktory prostaty.

Babičce

Probiotika jsou přátelské bakterie, které mají několik funkcí, z nichž nejdůležitější je, že brání pomnožení škodlivých bakterií, potlačují jejich růst v trávicím traktu a tím udržují rovnováhu střevních mikroorganismů.

Také ale pomáhají vstřebávat ionty, snižovat hladinu škodlivého LDL-cholesterolu v krvi, mírnit alergii na některé potraviny.

Zároveň pomáhají v syntéze některých vitaminů. Zkuste například probiotika Biopron 9 PREMIUM.

Tatínkovi

Posilovat odolnost organismu se vyplácí celoročně. Zvláště v zimních měsících je dobré tělo trochu podpořit a napomoci jeho obranyschopnosti. Vhodným tipem pro tatínka, který nerad polyká různé tabletky, může být Biopron® PROIMUN jde o rychle působící cucavé tablety s citronovou chutí obsahující komplex biologicky aktivních látek, PROIMUN QUATRO EFEKT, který se významně uplatňuje při aktivaci imunitního systému.

Přípravek je vhodný k užívání v době zvýšeného výskytu chřipek a nachlazení. Pomáhá výrazně zmírnit průběh a zkrátit dobu obtíží a dále přispívá k urychlení rekonvalescence a nápravě zdraví.   

Dětem

Výzkumy prokázaly u kojenců vliv probiotik na lepší trávení laktózy, zdařilejší vstřebávání vápníku a příjem některých vitaminů skupiny B, pokud matka probiotika užívala už v těhotenství a pokračovala v jejich užívání i během kojení. Kojenci a malé děti užívající pravidelně probiotika netrpí tolik známými dětskými kolikami, jejich trávení je prokazatelně lepší a vyvážené. Užívání probiotik u malých dětí však nemá vliv pouze na trávení a trávicí pochody, ale pozitivně ovlivňuje i imunitní systém a s tím související atopické dermatitidy či jiné alergické projevy.

Pro děti od 3 let je na trhu novinka Biopron® MÉĎA. Představuje novou formu probiotických medvídků s příjemnou chutí bílé čokolády. Použité sladidlo maltitol však na rozdíl od běžných cukrů nepodporuje kazivost zubů. Oproti bílé čokoládě mají medvídci rovněž nízký obsah cukrů a tuků a z toho vyplývající nízkou energetickou hodnotu. Medvídci neobsahují žádné konzervační látky chemického původu a navíc je děti díky jejich chuti i podobě nikdy neodmítnou. Biopron® MÉĎA podporuje správné zažívání a zdravou střevní mikroflóru, je vhodný pro posílení obranyschopnosti organismu i při a po užívání antibiotik.
 
Doplňky stravy nyní koupíte v každé lékárně, ve výhodném vánočním balení 60 + 10 tablet zdarma nebo 40 tablet s CD Bílé Vánoce Lucie Bílé.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat