Naučte se havajskou masáž Lomi Lomi a přeneste exotiku domů

Havajská masáž má na ostrovech v Tichém oceánu dlouholetou tradici a na evropském kontinentu patří k jedné z nejvíce vyhledávaných. I vy se teď snadno můžete naučit předávat kouzlo této uvolňující, relaxační masáže.

Havaj je rozmanitý ostrov plný nepřeberných krás. Stejně tak široká pestrost je skryta také v překladu názvu „Lomi Lomi“. Zrcadlí poselství masáže, která klade důraz na citlivý a individuální přístup. Bývá nazývána masáží milujících rukou. Jedná se o jemnou masážní techniku, která šetrně uvolňuje napjaté svalstvo a napomáhá regeneraci organismu.

Můžete se snadno naučit havajskou masáž a dopřát její relaxační účinky svým blízkým. Nepotřebujete být odborně školeným masérem. Techniku si osvojíte během dvoudenního kurzu, který v masérské škole EduSpa College můžete absolvovat v Praze, Brně, Hradci Králové nebo v Českých Budějovicích. Získáte certifikát s mezinárodní platností, a když budete mít zájem, můžete si kdykoliv kurz zdarma zopakovat.

Vaše ruce a předloktí se promění v rytmu havajského tance a ve spojení s exotickými oleji se vydávají po stopách dávných rituálů. Masáž se provádí střídáním dlouhých rytmických tahů a silnějších tlaků prsty, dlaněmi a předloktími. Stimuluje krevní oběh, lymfatický systém a čistí organismus od toxických látek. Pomáhá odstranit únavu a nahromaděné napětí.

Havajská masáž přináší úlevu od bolesti zad, pohybového aparátu, přispívá k regeneraci organismu po větší fyzické zátěži. Napomáhá k celkovému zlepšení zdravotního fyzického i psychického stavu,“ říká Robert Al Aref, dlouholetý lektor havajské masáže.

Havajská masáž pomůže probudit vnitřní sílu, přináší uvolnění těla i mysli. Vychází z tradičního havajského učení, které se předává již po staletí. „Speciální technika havajské masáže vyvolává hluboký terapeutický účinek, který odstraní napětí, odbourává stres a nabije tělo i duši pozitivní energií,“ dodává lektor Robert Al Aref z EduSpa College.

Havajská masáž se právem považuje za perlu mezi masážemi. Umí očarovat luxusem, výjimečností a originalitou. Přijďte se naučit jednu z nejoblíbenějších masáží, díky které si vy i vaši blízcí budete připadat jako na exotické dovolené.

Více na www.eduspa.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:28
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:22
283 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:13

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat