Komentáře k článku

helus 03.08.2019

Zatím nemáme v rodině cukrovku.

nea 03.08.2019

Mám cukrovku. V naší rodině je to dědičné, mají ji všichni. A ke článku, zase nějaká pochybná studie. Není to zrovna tento článek, ale za to, co tady radíte a občas píšete o cukrovce by vás měli zavřít. Kdybych se měla řídit některými radami co jste tady v minulosti psala tak už dávno čichám ke kytkám zespodu. Až budete mít vlastní zkušenosti tak raďte, ale někde si něco neověřeného přečíst a šířit to dál..........

U nás v rodině se vyskytla z maminčiny strany. Já zatím ne. Ono se nelze divit, že počet lidí lidí s cukrovkou stoupá. Nezdravé prostředí, strava, každý si vozí zadek...A na něco člověk musí zemřít, že.

Siraellen 02.08.2019

nemám cukrovku

ovace 02.08.2019

zatím cukrovkou netrpím

Jankava 02.08.2019

Je to lepší, když se dá cukrovce předejít.Žel ne vždy se to povede.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat