Připravte si zeštíhlující nápoj plný energie

Jak ideálně začít den? Zkuste to sklenicí blahodárné limonády, která urychlí metabolické funkce, zlepší náladu a dodá takřka nevyčerpatelný elán.

Máte ve zvyku dávat si bezprostředně po probuzení šálek voňavé kávy, protože vás pořádně „nakopne“? Pokud tak činíte ještě před vydatnou snídaní, pořádně si zahráváte. Aromatický stimulant konzumovaný nalačno může spustit nežádoucí reakce. Které si za rámeček opravdu nedáte?

Nevolnost i střevní trable jako vedlejší účinek

V případě, že černé zlato pošlete do prázdného žaludku, trávicí systém začne produkovat kyselinu chlorovodíkovou. Ta v nadbytečné míře působí velice dráždivě, což v krajním případě může vést k problematickému zpracovávání bílkovin, nadýmání, nevolnosti, nutkání na zvracení, a dokonce i k otokům střev. Jak se povzbudit bez následků? Jestli se najíst skutečně nechcete, pak své útroby zavlažte energetickým nápojem, jenž navíc podpoří i hubnutí. Z jakých ingrediencí se skládá?

Čas na revizi domácích zásob

K přípravě vlastnoručně vyrobeného životabudiče budete potřebovat tři citrony (dva oloupané, jeden s dobře omytou slupkou), dále pak menší čerstvý zázvorový kořen, čajovou lžičku kurkumy a sklenici vody. Všechny uvedené přísady následně umístěte do mixéru a zmáčknete příslušný čudlík. Jakmile se suroviny promíchají, léčivý drink je na světě. Směs můžete přelít do zásobníku na led a nechat ji zamrazit. Každé ráno si pak vyjmete jeden kousek a zalijete ho vroucí vodou, čímž máte „medicínu“ opět plně k dispozici. Jaká pozitiva se skrývají v každém doušku?

Vitalita, štíhlé křivky a mladistvý vzhled

Tento nápoj vám dodá potřebný elán, na jehož vlně se svezete až do večera. Jeho složení také urychlí metabolické funkce, čímž podpoří plánovanou redukci váhy. Obsažená široká škála prospěšných živin rovněž pomůže z těla odstranit nahromaděné toxiny, zlepší kvalitu pokožky a zpomalí biologický proces stárnutí. Počítat můžete i se zesílenou „výrobou“ šťastných hormonů neboli endorfinů, útlumem bolestí, regulací škodlivého cholesterolu a stabilizací krevního tlaku. Zní to jako dobrý plán?






Celkem 9 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:01
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:07
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat