Menstruační krev lze využít nejen k věštění

Každoměsíční krvácení považujete za nutné zlo, kvůli kterému vás sužují bolesti břicha, výkyvy nálad i nadýmání? Ode dneška se na něj budete dívat jinýma očima. Menstruační krev, která obsahuje kmenové buňky, omlazuje pleť a květinám dodává potřebnou výživu. A nejen to!

Menstruační krev zapáchá. Proč? Za to může kontakt s chemikáliemi, které obsahují běžné jednorázové vložky a tampony. Samotná krev je ovšem nejčistší krví a obsahuje nekódovanou DNA. Jedná se o vysoce dynamickou a silnou látku s kmenovými buňkami, se kterými není radno plýtvat – stejně jako s mateřským mlékem. Proto vyhoďte běžné hygienické pomůcky a obstarejte si menstruační kalíšek, jenž krev sbírá a nemíchá ji s umělými pachy a chemikáliemi. Po jeho vyjmutí krev přelijte do nádoby, zavíčkujte ji a dejte do ledničky. No a co nejdříve spotřebujte. Jak?

Rostlinné hnojivo

Rostliny menstruační krev milují. Zřeďte ji vodou a své pokojovky každý měsíc přihnojujte. A nejen ty. Můžete zalévat keře, stromy a další rostlinné poklady na své zahradě.

Omlazující pleťová maska

Tady vůbec není co řešit. Aktivní regenerační kmenové buňky? Ty chcete! Živiny a minerály? Ty taky! Neutrácejte za drahé omlazující masky, ale schovejte si pár kapek své životadárné menstruační krve pro kosmetické účely. Vyhladí, zregeneruje vaši pleť a zapůsobí proti akné. (Opět platí, že čím je čerstvější, tím lépe.)

Očistěte obličej a pomocí vatového tamponu nebo čistých prstů naneste červenou tekutinu na potřebná místa. Nezapomínejte na krk a dekolt. Krev rychle zasychá, ale pro jistotu ji nechte působit 15–20 minut, nebo tak dlouho, jak vám to vyhovuje. A co dalšího s ní lze podniknout?

Magický prostředek k věštění

S menstruační krví lze meditovat, a prý dokonce i věštit. Naneste kapku do oblasti šesté čakry (třetího oka), poděkujte svým předkům a intuici a do ruky vezměte nádobu, jak jinak, opět s krví. Párkrát se zhluboka nadechněte a chvíli meditujte. Zaměřte se pohledem na nádobu a po dobu asi tak 15 minut v ní hledejte jakékoli zprávy, které k vám skrz krev promlouvají.

Na své třetí oko naneste krev i krátce před spaním a nechte ji zaschnout. Přejte si, aby se vám ve snu zjevily vize a informace, jež zrovna potřebujete. Pro jistotu si na noční stolek položte blok a tužku, ať si získaná data ihned můžete zaznamenat.

Barvivo

Dalším skvělým způsobem, jak použít svou krev, je vytvářet s ní osobité obrazy. Jednoduše ji použijte místo svých obvyklých akrylových nebo jiných barev a dejte prostor svému já. Možná vás překvapí, co vaše ruce vytvoří, když zavřete oči a necháte se unášet pocitem. Zajímavá je i zkušenost se střídáním rukou. Patříte-li mezi praváky, chopte štětec do levé a obráceně. Jdete do toho?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat