Rovnátka Invisalign = moderní přístup k léčbě vad chrupu

Neviditelná rovnátka značky Invisalign pomohla na celém světě k lepšímu úsměvu více než 9 000 000 pacientům. V České republice jsou Vám tato rovnátka k dispozici v ordinacích společnosti Svět rovnátek.cz, jejíž služby již využilo přes 10 000 pacientů.

Neviditelná rovnátka Invisalign je možné použít pro léčbu vad chrupu, jako je např. předkus, zkřížený skus, otevřený skus, hluboký skus, zákus u dospělých, dospívajících i dětí.

S individuálně zhotovenými neviditelnými rovnátky se navíc vyhnete klasickým komplikacím spojeným s fixními rovnátky, tj.:

  • ostychu při mluvení, úsměvu apod., protože neviditelná rovnátka nelze vidět,
  • zvýšeným bolestem způsobeným cizím tělesem v ústech, vaše rovnátka totiž budou, zhotovena na míru,
  • nemožnosti rovnátka vyndat z úst, např. při sportu,
  • výrazně zvýšené nároky na čištění,
  • zbytečně dlouhá doba léčby.

Úvodní konzultace je zdarma

V rámci proklientského přístupu společnosti Svět rovnátek.cz získávají pacienti úvodní konzultaci zdarma. Již při úvodní návštěvě se přitom pacienti po zhotovení scanu zubů a 3D vizualizaci chrupu dozví informace o výsledném efektu, době léčby, investicích do léčby. Následně je pouze na pacientech, jestli se rozhodnou léčbu podstoupit či nikoliv.

V případě, že se rozhodnete léčbu podstoupit, projdete tzv. vstupním vyšetřením za účelem zhotovení rentgenových snímků, fotografií obličeje a zubů. Následně dochází k aplikaci rovnátek zhotovených na míru a vysvětlení správného používání. V průběhu ortodontické léčby docházíte na pravidelné kontroly a sledujete průběžné výsledky léčby.

Výhody léčby vad chrupu neviditelnými rovnátky Invisalign

Pokud i vy toužíte po krásném úsměvu bez vad, obraťte se ještě dnes na společnost Svět rovnátek s.r.o. s žádostí o bezplatnou úvodní konzultaci, a to prostřednictvím formuláře na webu https://www.svetrovnatek.cz/, kde také najdete reference spokojených klientů.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat