Diety slavných aneb Jak si hollywoodské krásky udržují postavu

Americké herečky aneb Dokonalá krása. Postavy jako ze žurnálu. Některé se nám snaží namluvit, že jedí vše a prostě netloustnou, jiné popravdě řeknou, že za jejich postavou stojí tvrdá dieta. Představíme vám některé z nich.

I přesto, že si udržují dokonale štíhlou postavu, rozhodně nejsou všechny diety slavných hodné následování. Někdy je možná lepší nějaké to kilíčko navíc. Vždyť přece nemusíte mít velikost 34.

Victoria Beckham

Členka dívčí kapely Spice Girls je známá svou až patologickou touhou po štíhlosti. Někteří ji dokonce podezřívají z anorexie. Její jídelníček by se jen stěží dal nazvat bohatým.

Co jí: Pouze čerstvá zelenina a saláty. Občas si dopřeje maso a vaječnou omeletu.
Co nejí: V podstatě vše ostatní. Pečivo, sladké jídlo, těstoviny, rýže… nic z toho na jídelníčku Victorie nenajdete. Je s podivem, že zvládla přivést na svět tři zdravé syny.
Navíc své tělo denně týrá několikahodinovým cvičením.

Jennifer Lopez

Herečka se pyšní krásným pozadím. I když není úplně dle hollywoodských trendů.  Aby se udržela ve formě, rozdělila si jídlo do osmi porcí.

Co jí: Herečka se specializuje na nízkotučné potraviny s vysokým obsahem vlákniny. Klidně si dopřeje hovězí svíčkovou, kuřecí maso, zeleninu, ovoce, ryby, oříšky… prostě vyvážená strava. Její jídelníček má maximálně 1600 kalorií denně. Po 16. hodině už nejí vůbec. Stejně tak je zastánkyní pohybu a cvičení.
Co nejí: Sladkosti a dezerty si dá jen výjimečně, ze svého jídelníčku vyloučila alkohol.
Hlad mezi hlavními jídly zahání krajícem celozrnného toastu nebo energetickou biotyčinkou. Jennifer prý zná kalorickou hodnotu více než 1000 potravin. Jennifer patří mezi „čichačky“ grapefruitového oleje, podle některých odborníků totiž grep vylučuje aroma, které působí na enzymy v játrech a ty pak napomáhají při trávení. No, proti gustu…

Gwyneth Paltrow

I přesto, že má krásnou postavu, občas ji popadne myšlenka, že potřebuje zhubnout.

Co jí: Gwyneth je zastánkyní makrobiotické stravy, jí pouze celozrnnou rýži a vodu, v tomto případě se drží hesla čím více, tím lépe. Zřejmě se někde dočetla, že hlad je jen převlečená žízeň. Jako zpestření občas zařadí do jídelníčku zeleninu a ryby. 
Co nejí: Maso, mléčné výrobky, černý čaj a káva, alkohol a v podstatě jakékoli průmyslově vyráběné potraviny.

Halle Berry

Asi neuvěříte, že jsou následující řádky o této krásné herečce. Má silnou cukrovku, na jedno ucho skoro neslyší a po autonehodě jí čelo ozdobilo dvacet stehů.

Co jí: Vzhledem k její cukrovce musí jíst Halle pravidelně a vyváženou stravu. V jejím jídelníčku najdete jen čerstvé potraviny.
Co nejí: Žádný cukr. Žádné suché potraviny (luštěniny, obilniny) a nikdy se nenají v restauraci.

Drew Barrymore

V provnání s ostatními hollywoodskými kráskami má vlastně nadváhu pořád. Měří 162 cm a váží okolo 48 kg. Hvězda dětského kultovního filmu E.T. - mimozemšťan je veganka.

Co jí: Zelenina v jakémkoli stavu, stejně tak i ovoce, denně má na stole fazole, celozrnné obiloviny, oříšky a mandle.
Co nejí: Jakékoli živočišné produkty. Tedy maso, ryby, vajíčka, smetanu, mléko, chléb, sýr a žádné čerstvé výrobky, které nejsou bio. Rovněž by nikdy nepozřela geneticky modifikované potraviny.

Jennifer Aniston

Problémy s váhou měla před deseti lety, tehdy se jí podařilo zhubnout neuvěřitelných dvacet pět kilo. Jennifer vyhovuje vysoce bílkovinná dieta. Tady se nehlídají kalorie, ale poměr tuků, bílkovin a sacharidů. Ty se jedí v poměrech 40 % cukrů, 30 % bílkovin a 30 % tuků.

Co jí: V jídelníčku Jennifer se objevuje drůbeží maso, tofu sýr, jogurty, tvaroh, zelenina, celozrnné pečivo.
Co nejí: Rozhodně nejí sladkosti, čokoládu, sušenky, cukr, med, müsli, cornflakes, popcorn, bílé pečivo, banány, brambory, hranolky a chipsy.

Catherine Zeta-Jones

Problémy s váhou má pouze po porodu. V každém těhotenství přibrala neuvěřitelných 20 kilo. Vzhledem k tomu, že se v dětství pohybovala v prostředí tanečnic, kde byla anorexie na denním pořádku, diety zásadně nedrží. Jejím hlavním mottem, jak si udržet štíhlou postavu je střídmost a dostatek pohybu.

Co jí: Střídmost a dostatek pohybu. To je základem jídelníčku herečky Catherine Zeta-Jones .
Co nejí: Sladkosti jen v omezeném množství

Sarah Michelle Gellar

Herečka o sobě tvrdí, že diety nedrží. Hodně sportuje a jí jen sushi, třeba se někde dočetla, že je to lepší ochrana proti upírům než česnek a kříž.

Co jí: Sushi, sushi a zase sushi.
Co nejí: Nic, co není sushi.
 

Liz Hurley

Liz tvrdí, že základem dokonale štíhlé postavy je disciplína a střídmost.

Co jí: Vše, v 6 až 8 porcích denně. K svačině si dá třeba půlku jablka, ovšem nakrájeného na miniaturní kousíčky. Někdy neodolá ani čokoládě.
Co nejí: V podstatě nic.

 

Eva Longoria

Herečka, známá především díky roli v Zoufalých manželkách, bývala instruktorkou a cvičitelkou aerobiku. Možná proto ta dokonalá postava. I dnes, kdy už se věnuje jen herectví, cvičí s osobním trenérem 5krát týdně, dále pak jí například bílé maso.

Co jí: Miluje ovocné saláty, borůvky, aby vydržela každodenní dril v posilovně, snídá vajíčka a ovoce, tedy proteiny a vlákninu.
Co nejí: Žádné sladkosti a vysoce kalorická a tučná jídla v jejím jídelníčku nenajdete.

Carmen Electra

Carmen rovněž patří do skupiny grapefruitových čichaček. Jako dítě tančila balet, ale když se ve 12 letech začalo její tělo tvarovat do ženských křivek, pochopila, že to nebude její životní cesta. Postavu si udržuje pravidelným cvičením.

Co jí: Carmen je zastánkyní celozrnné diety, miluje sladké a pije colu.
Co nejí: Bílé pečivo, respektive výrobky z bílé mouky .
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat