Zepter proti rakovině tlustého střeva

Společnost Zepter International se stala hrdým partnerem Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97. Jako generální partner podpořila program Včasné diagnózy a prevence rakoviny tlustého střeva a konečníku. Spojení obou partnerů je logické. Zepter dlouhodobě podporuje zdravý životní styl prostřednictvím zdravého vaření a stravování, a tím pomáhá v prevenci tohoto závažného onemocnění.

Velice nás těší, že se společnost Zepter rozhodla stát generálním partnerem programu Včasná diagnóza a prevence rakoviny tlustého střeva a konečníku. Česká republika patří celosvětově mezi země s nejvyšším výskytem tohoto onemocnění. Je proto nezbytné co nejvíce o tomto problému veřejnost informovat a šířit také nejnovější znalosti a zkušenosti mezi odbornými lékaři. Společnost Zepter nám v tomto bude velmi nápomocná,“ uvádí Vangelis Zingopis, ředitel Nadace VIZE 97.

Je vědecky a lékařsky dokázáno, že nevhodná a nezdravá strava je jednou z hlavních příčin mnoha chronických onemocnění. Společnost Zepter International již více jak 25 let zabývá vývojem výrobků s významnými zdravotními přínosy. Jedním z hlavních produktů, který je současně ideálním řešením pro správnou přípravu zdravého jídla, je komplexní systém varného nádobí Zepter Masterpiece. Toto nádobí je vyrobeno z ušlechtilé chrom-niklové oceli, která rovnoměrně přenáší teplo, neuvolňuje do potravin žádné škodliviny, je mimořádně odolná, nepřenáší pachy ani chutě. Potraviny se připravují v parní lázni s maximálním zachováním vitamínů, minerálních a dalších zdraví prospěšných látek, barvy i původní chuti. V Zepter nádobách lze péci chutně a bezpečně bez tuku. Při vaření i pečení používáme jen minimální množství soli, protože většina potravin ji při správné přípravě nepotřebuje dodávat. Využíváním výhod varného systému Zepter v kombinaci se zásadami zdravé výživy lze významně ovlivnit zdraví celé rodiny.

Dle Světové zdravotnické organizace se rakovina řadí mezi nejčastější příčiny úmrtí na celém světě. Kolorektální karcinom je třetí nejčastější formou rakoviny na světě, s téměř 1,4 milionu nových případů diagnostikovaných v roce 2012. Budoucnost nevypadá nadějně, předpověď pro rok 2035 je 2,4 milionu nových diagnostikovaných případů ročně. Mezinárodní agentura pro výzkum rakoviny vydala v roce 2013 studii, která staví Českou republiku na 4. místo ve výskytu rakoviny tlustého střeva diagnostikované u mužů v roce 2012. Je tedy třeba se neustále věnovat osvětě a co nejvíce o problému veřejnost informovat. K tomu je zapotřebí nemalého úsilí, které vynakládá Nadace Dagmar a Václava Havlových. Posláním společnosti Zepter International je pomáhat lidem žít déle, zdravěji a úspěšněji, a proto se rozhodla Nadaci VIZE 97 v boji proti onemocnění rakovinou tlustého střeva a konečníku podpořit.

V rámci programu Včasná diagnóza a prevence rakoviny tlustého střeva a konečníku podpořil Zepter International koncem září 2014 uspořádání mezinárodního zdravotnického kongresu o kolorektálním karcinomu pro odbornou veřejnost ve spolupráci s ředitelem Ústřední vojenské nemocnice v Praze – Střešovicích a předním odborníkem v oboru gastroenterologie plk. Prof. Miroslavem Zavoralem, Ph.D. Dále společnost Zepter podpoří vydání osvětové brožury k projektu kolorektálního karcinomu, která bude distribuována od ledna 2015 do 2 350 ordinací praktických lékařů a postupně také zákazníkům a spolupracovníkům společnosti Zepter v České republice.

Více informací o nádobí Zepter na www.zepter.cz, www.zepterclub.cz, infolince 311 331 888 nebo e-mailu: info@zepter.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat