Jak pomoci tělu s hubnutím?

Také jste si předsevzala, že začnete shazovat přebytečná kila, ale nějak nevíte, jak vlastně začít? Poradíme vám!

Nebojte se, je to lehčí, než si myslíte! Stačí pár následujících triků.

1. Držte vidličku v opačné ruce, než jste zvyklá (pravačky v levé a naopak). Nebo zkuste jíst čínskými hůlkami. Budete jíst mnohem pomaleji a sníte toho méně.

2. Vždy servírujte pouze porci na talíř, nedávejte hrnec či pekáč s jídlem doprostřed stolu, aby si každý nabral – tím toho spořádáte mnohem víc!

3. Vyrážíte-li na večírek/raut, najezte se doma. Nebudete už pak podléhat pokušení ochutnat všechno, co uvidíte, a nespořádáte toho tolik.

4. Mezi hlavními jídly si dejte malou, zdravou a nízkokalorickou svačinku (ovoce, zelenina) – sníte toho pak méně.

5. Pokud žijete sama nebo jen s partnerem, nakupujte potraviny vždy jen na další den a v množství, které odpovídá tomu, co sníte (nebo byste měli sníst) – nestane se vám, že nákup na týden zmizí z lednici už za dva dny...

6. Bezprostředně před jídlem snězte malou porci zeleniny nebo vypijte sklenici vody. Budete dříve zasycení a nesníte toho tolik.

7. Pokud jíte v restauraci, rovnou si na talíři oddělte část pokrmu, kterou si necháte zabalit domů. Spousta restaurací totiž servíruje naprosto neadekvátní porce, tak nepodlehněte pokušení a jídlo si rozdělte.

8. Díváte-li se na televizi, zaměstnejte ruce. Můžete třeba žehlit, plést, mačkat antistresový míček, zkrátka zkuste cokoli, co vaše ruce zabaví, takže nebudete mít pokušitelské myšlenky na jídlo – většina z nás totiž při televizi úplně bezmyšlenkovitě jí (a nebývá to nic zdravého).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat