Ovulace = dieta. Chceme být pro muže nejatraktivnější!

Ženy, které se zabývají svou postavou a chtějí být štíhlejší, začínají s dietou a cvičením nejčastěji ve chvíli, kdy ovulují. Naopak po menstruaci se u nich touha dosáhnout štíhlejší linie oslabuje. Můžou za to pohlavní hormony. V době, kdy je žena nejplodnější, chce být totiž také nejatraktivnější pro muže.

Naopak po menstruaci, kdy je šance na početí minimální, u ní zájem o muže poklesá, tudíž se oslabuje také potřeba být sexy a polevuje zápal v cvičení a stravování.

Vše souvisí s kulturními normami, které dnes ženám diktují jako ideál krásy štíhlost. V dobách a kulturách, kde se adorují plné tvary, ženy naopak v době ovulace jedí více.

„V našem výzkumu vidíme, jak měnící se hladiny hormonů interagují s ženskou touhou měnit atraktivitu vlastního těla. Takže když je žena nejplodnější, nejvíce touží být atraktivní, tudíž jí méně a hlídá si postavu,“ tvrdí autoři ze Southern Methodist University v Dallasu.

V době, kdy žena ovuluje, si vybírá také jiný šatník. Většinou volí velmi sexy oblečení a nezřídka sáhne po červené. Naopak po menstruaci se zabaluje do oblečení pohodlnějšího, které neodhaluje tolik křivky. A volí také jemnější tóny.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:07
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:07

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat