Zhubnout lze i po padesátce. Máme důkaz! (2. díl)

Hubnutí po padesátce je skutečnou výzvou. Pokud se ale nevzdáte a víte, jak na to, výsledky se dostaví. Důkazem je i šestapadesátiletá Lenka, jejíž cestu za štíhlou postavou sledujeme v našem seriálu.

V minulé části jsme si představili sympatickou sestřičku Lenku, která se rozhodla dokázat, že i po padesátce se dá zhubnout a být pyšná na svou postavu.

A jak její cesta pokračovala?

Nový jídelníček

Wellness trenérka společnosti Herbalife, na niž se Lenka obrátila pro pomoc, doporučila Lence nejen individuální výživový plán a pročištění organismu, ale sestavila s ní také jídelníček.

Zařadila do něj potraviny bohaté na všechny potřebné živiny (vitamíny, minerální látky, vláknina, bílkoviny), ale s nízkým obsahem tuku a cukru.

Jak Lenčin nový stravovací režim vypadal? Tady máte ukázku jídelníčku z první fáze hubnutí:
1. ráno koktejl Formula 1 Zdravé jídlo s příchutí vanilka
2. dopoledne jogurt s celozrnnými lupínky, ovoce
3. oběd (např. zelenina a ryba)
4. odpoledne tmavý chléb s pomazánkou a zeleninou
5. večer koktejl Formula 1 Zdravé jídlo s příchutí čokoláda
6. později večer u TV – syrová nakrájená zelenina (např. mrkev)
7. pitný režim: 3 až 3,5 litru tekutin denně
Koktejly Formula 1 Zdravé jídlo si Lenka vždy míchala s proteinovým sojovým nápojem namísto kravského mléka.

Nejen vyvážený stravovací režim je – jak Lenka sama zjistila – pro hubnutí nezbytný. Zrovna tak je nutné naučit se dodržovat pitný režim. Lenka proto musela navýšit denní příjem tekutin. Ty totiž pomáhají odstraňovat z těla toxické látky, které se při odbourávání tukové tkáně vyplavují do těla.

Další změny k lepšímu

Nový jídelníček Lence po všech stránkách vyhovoval. Cítila se při něm lépe než při jakékoli předchozí dietě, kterou zkusila. „Únava ani pocit hladu se u mě nedostavily, cítila se jsem dobře, a to zejména po celkovém pročištění organismu. Možná i díky tomu, že už jsem určité návyky aktivního stylu života měla z minulosti, bylo pro mě hubnutí o trochu snazší,“ popisuje.

Kromě změny stravovacího režimu čekala Lenku další změna v podobě pohybových aktivit. Žádné velké potíže jí však sport nedělal, z dřívějška byla zvyklá sportovat, navíc díky svému zaměstnání má denně spoustu pohybu i v práci. Rozhodla se přidat jízdu na kole a chůzi.

Na začátku šlo hubnutí rychle, pak se trochu zpomalilo, ale Lenka se nevzdala. Ke zpomalení hubnutí došlo proto, že vlivem změny jídelníčku, přidáním proteinových doplňků a navýšením pohybové aktivity se tuky v jejím těle začaly měnit na svaly, které jsou těžší. Od druhého měsíce hubnutí přidala krátkodobě na čtvrt roku produkt RoseGuard na podporu imunitního systému a pro lepší nastartování metabolismu.

A jak její snaha o štíhlou postavu dopadla? To vám prozradíme v dalším dílu našeho seriálu.

* Veškeré originální výrobky zmíněné v článku lze zakoupit výhradně prostřednictvím sítě nezávislých Členů Herbalife: www.herbalife.cz





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:14
143 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:39
91 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:38

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat