TOHLE je nejspolehlivější a nejrychlejší dieta!

Rychlé hubnutí slibují mnohé diety. Některé kupříkladu dovolují jíst velké množství bílkovin v podobě masa a živočišné tuky, když se ze stravy zcela vyřadí sacharidy. Jenže taková (Atkinsova) dieta – třebaže účinná – je velmi nezdravá pro tělo. Jedinou skutečně rychlou, spolehlivou a přitom velmi zdravou dietou je čistě veganská strava s vyřazením všech živočišných produktů.

Srovnáním několika známých diet ve studii tchajwanských vědců vyšlo najevo, že absolutně nejlepší výsledky mají jedinci dodržující veganství. Při vyřazení masa, vajec a mléčných produktů zhubne člověk za měsíc o 2,5 kilogramu více než lidé na všech ostatních dietách.

Tým doktora Ru-Tiho Chuanga z Tchaj-wanu porovnal dvanáct různých diet, které dodržovalo 1 151 osob.

Po veganské dietě byla druhou neúspěšnější vegetariánská, která dovoluje konzumaci vajec a mléčných výrobků. Tato skupina zhubnula o 1,4 kilogramu více než ostatní včetně těch, kdo drželi Atkinsovu dietu.

Vegetariánská strava a zvláště veganská je mnohem účinnější při hubnutí než jakékoli jiné diety,“ tvrdí doktor Chuang, jehož výzkum otiskl prestižní odborný časopis Obesity.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:14
143 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:39
91 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:38

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat