Komentáře k článku

Nela08 25.04.2014

Dentální hygiena je opravdu základ, začala jsem chodit sem http://www.schwarzdent.cz/nase-sluzby/dentalni-hygiena/ a na každé schůzce jsem se dozvěděla hrozně moc věcí. Myslím, že stačí když na konzultace chodí jen jeden člen z rodiny a potom informace předá dalším. Zubní prevence je důležitá proto se o dentální hygienu budu zajímat dále.

Pavla 27.11.2013

O dentální hygienu se teď docela zajímám, protože se mi po porodu zuby dost zhoršily (i když teda ani předtím to nebyla žádná sláva). Právě teď o víkendu jsou na Centru zdraví (www.centrazdravi.cz) zdarma konzultace s dentální hygienistkou o tom, jak správně pečovat o zuby. Beru tam i malou, aby viděla, co všechno obnáší starání se o zuby, který doufejme bude mít spíš po tatínkovi.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat