Veselý i strašidelný Halloween s Dedoles

21.10.2020 | Zábava

Halloween nám už klepe na dveře. Pojďte s námi číhat na záplavu příšerek, čarodějek a mumií. V těchto dnech raději zůstaneme doma, to ale neznamená, že bude nuda. Navlékněte si některé z veselých ponožek Dedoles a pusťte se do vyřezávání dýní či vymýšlení strašidelných her. Nebo se raději budete bát ve společnosti dobrých hororových filmů a pohádek?

Tak, či tak, v Dedoles máme širokou paletu veselých i strašidelných vzorů. Vybere si skutečně každý, malí i velcí. A budou se hodit k vašemu kostýmu, pardon, outfitu a podtrhnou podzimní atmosféru. Z naší „Dedoles skříně“ vytáhnete kostlivce, uslyšíte výt vlky, ale i mňoukat černé kočky a možná na vás vyletí i nějaký ten netopýr. Držte si klobouky, strašná zábava začíná právě teď!

Halloween je také zábavné zpestření pro děti. Co kdybyste večer zůstali trochu déle vzhůru, děti vybavili baterkami a povídali si strašidelné příběhy. Navlečte ponožky Dedoles tentokrát na ruce jako maňásky a nechte se unášet fantazií.

Dedoles, veselé kotníkové ponožky, materiál: 70 % bavlna, 28 % polyamid a 2 % elastan, cena od 79 Kč

Kostým čarodějky vytvoříte jedna dvě, stačí naše kočičí ponožky a pár černých doplňků, kočka na rameno a domácí či online večírek s prvním úderem půlnoci může začít.

Také si pouštíte hororové filmy plni odhodlání, že to dáte, a pak se stejně při těch děsivých scénách schováváte pod peřinu? „Né, já jenom zkoumám, co to je na těch ponožkách za vzory, víš?“ :)

Dedoles, veselé ponožky, materiál: 70 % bavlna, 28 % polyamid a 2 % elastan, různé vzory, cena od 129 Kč

Všechny strašidelně veselé vzory najdete na www.dedoles.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat