Diskuse na téma Rekonstrukce koupelny

22. 04. 2018 | Pro šikovné ruce

Ahoj, chtěla bych se poradit ohledně rekonstrukce koupelny, která nás čeká a já mám docela problém vybrat jak obklady, tak i firmu, která by se rekonstrukce ujala. Co se týče obkladů, tak jsem si zadala do vyhledávače levné obklady, tak tam jsem našla pár ucházejících kousků, ale pořád to není ono, takže pokud máte nějaké tipy odkud načerpat trochu inspirace, tak budu ráda.

Janka746 17.11.2023

Ahoj, zajímalo by mě, kde jste nakoupili vybavení do koupelny? Koš na prádlo, dávkovač mýdla a tak? Zrovna rekonstruujeme a ráda bych staré dopňky obměnila za nové.

MilenaMazurová Janka746 20.11.2023

My doplňky do koupelny a všeobecně do domácnosti kupovaly na BAKLY, mají tam toho hodně a i originální a dle mého netradiční kousky. :)

Eva 13.09.2018

Musím říct, že i já mám dobrou zkušenost s firmou Keraservis. Rekonstruovali jsme domeček a máme dost atypickou koupelnu v podkroví, měla jsem to namyšlené do rustikálního stylu, ale nikde jsem nemohla nic pořádného najít. Napsala jsem jim a pomohli mi s návrhem, koupelnu máme už třetím rokem a je úžasná.

Laďka Eva 13.10.2018

Evi a na kolik vás koupelna vyšla?

Eva Laďka 21.10.2018

Celkově nás vyšla na cca 180t., což není tak moc za to, jakou koupelnu máme. Je velká a taková neobvyklá, do tmavých teplých barev.

Laďka Eva 28.10.2018

Jojo, tak to je fajn cena :-) Díky moc za tip, kouknu se na ty stránky.

Debora 25.04.2018

Přidám se do diskuze a chtěla bych se zeptat ohledně Keraservis. Jak je to potom prosím se samotnou montáží a pokládáním obkladů ? Dělají to také oni nebo mi zajistí a dovezou materiál a montáž už si musím zařídit sama ?

Simona 25.04.2018

Mám li býti upřímná, tak bych neměla odvahu si z eshopu levne dlazby objednat už kvůli tomu "levné". Jestli chcete, aby vám to něco vydrželo, tak by jste na tom neměl šetřit :/

Nikola 23.04.2018

Já mám výbornou zkušenost s firmou Keraservis. Nechávala jsem si od nich dělat koupelnu, kdy mi vyhotovili 3D plánek, aby měla představu jak bude koupelna vypadat a stačilo jim dát jen pár indícií a nemohla jsem uvěřit tomu, jak se mi trefili do vkusu. Vybrala jsem si je podle toho, když jsem se dívala na jejich stránky a rozklikla jsem si složku "inspirace" tím pro mě byl výběr ukončen, protože jsem měla jasno, o to horší potom pro mě byl samotný výběr obkladů a vybavení, proto jsem se rozhodla pro spolupráci s jejich architektem. Žádné návrhy mě nezaujaly tak, jako tyto. Rozhodně to stojí aspoň za shlédnutí www.keraservis.cz/3d-navrhy-koupelen


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:37
78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat