Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, uz me nejaky cas pobolivaji kolena pri behani, zazil to nekdo? Co pomuze? Dekuji
To zní fakt super, díky moc za tip! Už jsem koukala na složení a líbí se mi, jak je to jednoduché, ale zároveň účinné – hlavně ta kombinace kolagenu s vitamínem C mě hodně oslovila. Přesně něco takového jsem hledala, protože moje kolena už mi začínají dávat dost zabrat. Určitě si to od Woykoff objednám a vyzkouším, klouby si zaslouží pořádnou péči, když je dennodenně tolik zatěžujeme.
Já bych rozhodně doporučila vyzkoušet tuto kloubní výživu www.drmax.cz/woykoff-kloubni-vyziva-60-kosticek Je ve formě měkkých jahodových kostiček, takže se dobře užívá, a obsahuje kombinaci hydrolyzovaného kolagenu typu I, nativního kolagenu typu II a vitamínu C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci chrupavek. Sama tento doplněk beru pravidelně, protože běhám už delší dobu, a kolena mě dřív večer dost bolela – teď už to vůbec neřeším.
Ahoj všichni, poslední dobou mě večer hrozně bolí kolena a občas i kyčle, zvlášť když si po dlouhém dni v klidu sednu. Běhám i cvičím, ale tahle bolest mě zpomaluje a ubírá na radosti z pohybu. Nevíte, co by na to mohlo zabrat? Moc díky za tipy!
Mně hodně pomohl tenhle přírodní kolagen https://www.energyflexcollagen.eu/cs/produkty/ moc dobře se vstřebává a fakt se mi co ho pravidelně užívám hodně ulevilo.
Hmm to podle popisu vypadá fakt dobře. Díky za doporučení vyzkouším.
Tj kdyz vidim co vse propaguji v Tv a nikdy to ani nepomuze! :-(
No tak ono ne všemu se dá věřit, že jo ;). Nejlepší je, když dostaneš od někoho doporučení. Nebo koukat na diskuze, o jakých aktuálních doplňcích se zrovna píše no .. Takhle jsem to dělala já a našla jsem.
A co jsi zkousela? Ted jsem nekde cetla o Alavisu Triple Blend, ze je dosti ucinny
Taky jsem alavis.cz uzivala, bolelo me z behani koleno, zabral rychle, uz bych nic jineho nebrala.
Taky jsem o nem cetla,pani si ho chvalila ze obsahuje prirodni latky a neni to zadne placebo.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, vás čekají nové výzvy, které budou stimulovat vaši přirozenou energii a nadšení. Planeta Mars, váš vládce, přinese dynamiku do vašich každodenních aktivit. Můžete se cítit motivovaní k zahájen&ia... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.