Diskuse na téma Doporučte kojnecké mléko

26. 02. 2017 | Batole

Ahoj maminy, jaký jste dávali vašim prckům kojenecké mlíko? Nějak nejsem zastánce Nutrilonu, který je všude tak propagovaný a předražený.

Dianadia 28.03.2024

A kojeneckou vodu kupujete balenou? Já jsem teď četla, že v testech ty vody z obchodů nevychází moc dobře tak vybírám průtokový filtr. Nemáte někdo od české firmy https://www.dionela.cz/ ?

Laugher 28.02.2017

Nutricia Nutrilon Profutura

Niccol 26.02.2017

Ahoj kočky, my máme teď Sunar a malá po něm blinká. Každý dítko reaguje prostě jinak :-( Na tu Humanu sem už taky koukala u nás v dm. Líbí se mi že i cenově je dostupná.

Sandriskaa 26.02.2017

šárko, děkuji za odpověď. To bylo opravdu tak hrozné? :-( chudáček malý. Ale právě sem se s takovými reakcemi ve svém okolí už setkala...

Šárka 26.02.2017

Ahoj, já sem koupila malýmu Nutrilon v domění, že mu dám to nejlepší, ale měl po něm chudáček takovou zácpu, že týden nekadil a pak to bylo opravdu peklo :-( a už sem to právě slyšela z více stran. My dávali Humanu.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat