Jak si vedla Láskyplná směs Upraženo v redakčním testování

Láskyplnou směsí pražené kávy si v posledních dvou týdnech zpříjemňovalo den našich 5 redaktorek. Jak jim tato káva chutnala? Přinášíme vám aktuální recenze!

Světová káva s beskydským srdcem

Příběh beskydské pražírny Upraženo se začal psát v roce 2019, kdy přišel nápad na vlastní zrnkovou kávu, ke které vedla přes rok dlouhá cesta. Vize byla ale předem jasná – pracovat s radostí, nadšením a chutí, dát do toho své srdce a lidem nabídnout tu nejlepší kávu široko daleko. Celý rok trvalo naučit se pražit kávu tak, aby chuť a aroma kávových zrnek vynikly a pohladily chuťové buňky všech milovníků kávy. Všechny kávy z dílny Upraženo jsou dováženy z kávových plantáží, kde se dbá na to, aby lidé, kteří s kávou pracují, byli poctivě odměňováni. A v Beskydech s ní poté pracují tak, jak si nejlépe zaslouží. Prioritou je pro ně kvalita a čerstvost. Každý balíček pro zákazníky chystají až ve chvíli, kdy dorazí objednávka. Nejdříve se svého úkolu zhostí pražič Tom, který každou kávu zvlášť upraží a nechá den odpočinout. Poté přichází na řadu ruce šikovných skladnic Terky a Klárky, které kávu pečlivě zabalí a odesílají tam, kde udělá radost.

Láskyplná směs zahřeje i zachutná

Kávy Upraženo jsou 100% Arabiky pražené na nižší stupeň, což zaručuje rozvinutí těch správných chuťových tónů a absenci hořkosti. Láskyplnou směs 2021 jsme nakombinovali speciálně tak, aby skvěle ladila k lásce, kterou budeme oslavovat na svatého Valentýna. V chuti tak objevíte tóny čokolády, ovoce a sladkého javorového sirupu. Redaktorka Nikol si čokoládový tón opravdu pochvalovala: „Při testování kávy od Upraženo jsem byla velmi překvapená bohatou vůní. Chuť je za mě s lehkým nádechem čokolády, která mě moc bavila. Káva má nádherný obal, velmi intenzivně voní, a dokonce při vchodu do kuchyně ji neustále cítím. Pokud máte rádi kávu jako já, velice doporučuji. Už koukám po další směsi, kterou u nás v rodině vyzkoušíme. Láskyplná směs provoněla domov i redaktorce Zoře: „Jsem milovník kávy a vždy si ji ráda vychutnám s kouskem čokolády. I když ji malinko kazím kapkou mléka (někdy trošku větší kapkou😁). Nicméně miluji tu vůni a chuť. Když jsem měla možnost poprvé ochutnat kávu od Upraženo, byla to láska na první doušek. Nemluvě o té vůni. Balení je krásné a romantické. Což je pro mou duši to pravé. Byla radost testovat Láskyplnou směs a vychutnávat každé ráno tuto plně bohatou chuť kávy s jemnou pěnou. Dokonce ve mně vyvolala nostalgii, jelikož jsem si musela pořídit ruční mlýnek na kávu a najednou jsem byla zpět ve světě mého dětství. Nastal u mě rituál, který si pamatuji u své maminky a babičky s dřevěným mlýnkem ☕️. Na jazyku cítím chuť výjimečné kávy dělané s láskou a vychutnávám si každý doušek. Věřím, že kdo ochutná, už nevymění, protože bude chtít každý den toto příjemné a radostné zpestření.

S mlékem, nebo bez?

Každý z nás si vychutnává kávu jinak. Někdo by si do kávy mléko nikdy nedal, někdo si zase kávu bez kapky mléka nedokáže představit. Tak jako redaktorka Petra: „Otestovat Láskyplnou směs byla radost. Bez kávy si nedovedu představit jediný den. Ráno se startuji kávou s mléčnou pěnou a odpoledne se nakopávám espressovým shotem. Láskyplná směs mi velmi chutnala v kombinaci s mlékem, kdy měla opravdu vyváženou chuť. Káva je akorát silná, má lehkou kyselinku a v ústech zůstává příjemná chuť. Mimo jiné má i pěknou pěnu jako správná Arabika. Navíc má moc hezky designový obal plný srdíček potěší nejen partnera, ale i dobrou kamarádku. Určitě neváhejte a mrkněte na jejich eshop. Čerstvá káva za opravdu pěknou cenu. Naopak redaktorka Kristýna se naučila pít kávu bez mléka: „Dostala jsem v redakci možnost vyzkoušet tuto Láskyplnou limitku od Upraženo. ☕️ Konečně jsem se naučila pít kávu bez mléka, tak jsem si ji užívala, jak se sluší a patří. Obal je na první pohled krásně přírodní, za což přikládám první plusové body. Zrnka kávy po otevření jsou velmi aromatická a je cítit, že pražení probíhalo poměrně nedávno. Káva má lehkou a méně výraznou nakyslost, což je dáno 100% Arabikou. Pokud ji pijete studenou –⁠ připadá mi chuť kyselejší. Myslím si, že touto směsí snadno ohromíte milovníky silného i jemnějšího kafe. Za mě je chuť krásně vyvážená. Možná díky tomu byla připravena jako Valentýnská edice.❤️Tento dáreček je radost dostat."

Co říkáte na tyto pochvalné recenze? Také máte po jejich přečtení chuť na čerstvě upraženou kávu? Přejeme všem příjemně strávené chvíle s Upraženo.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat