Diskuse na téma Permanentní make-up

Dobrý den, delší dobu přemýšlím, zda se ptát, ale zkusím to. Zajímá mě problematika permanentního make-upu. Obočí, linky, rty – máte s tím některá zkušenost? Jak dlouho to asi vydrží?

Denča 22.05.2023

Holky a co používáte na hojení? Já jdu teď na obočí a chtěla bych něco přírodního na hojení, co máte ověřené?

Venca Denča 24.05.2023

Osobně používám na tetování i permanentní tohle https://laorganica.cz/produkt/balzam-po-tetovani-pro-zeny-kazdeho-veku/, čistě přírodní, hezky hydratuje, můžete používat i několikrát denně klidně. :)

Denča Denča 26.05.2023

Moc děkuji. :) Já jsem šla na první tetování, takže jsem nevěděla co použít, každopádně jsem objednala a je teda velmi příjemný a ani se mi to nějak extra neloupe. :)

Hanka 15.10.2018

Sama o permanentním make-upu uvažuji, tak se snažím o tom najít co nejvíce informací. Zde jsem našla článek o tom, jak dlouho by měl vydržet: https://www.permanent-makeup-praha.cz/jak-dlouho-vydrzi-permanentni-make-up/ Záleží ale asi na konkrétním člověku a na kvalitě salonu.

Tak já mám rty už asi půl roku,barvu mě doporučili v salonu. Nejen,že jsem vypadala první měsíc jako klaun, mám to nerovné,ale také po pár dnech jsem mělá celá ústa plná oparů,které se jen rozlezly. Já byla nešťastná a nezbývalo mi nic jiného než jít na kožní,kde jsem dostala antibiotika. Litovala jsem toho a doteď lituji. Sice už to vypadá dobře,ale ta barva se mi nelíbí,představovala jsem si něco jiného a za tu bolest to nestojí. Hold jsem se opět v něčem poučila,spálila a vím,že nikdy více.:-/:-O

Šárka 12.11.2013

Mám zkušenost s permanentním make-upem obočí a jsem maximalně spokojená. Po dvou letech je obočí stále hezky zvýrazněné. Můj výběr padl na Dermitage v Železné ulici v Praze a jsem moc spokojená. Výsledek je velmi přirozený. Barvu mi paní majitelky vybrala předem a trefila skvěle. Kontakt najdete na stránkách Dermitage, zkuste konzultaci a nechat si poradit.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat