Každodenní milování je půl doktora

Zanedbávat sex se nevyplatí v mnoha ohledech. Buďto si bude stěžovat váš opomíjený partner nebo se probere bolest hlavy s následnou nepříjemnou depresí. Ano, sex má léčivé schopnosti a dokonce je skvělým pomocníkem při problémech s inkontinencí.

Že sex je ve všech směrech prospěšný, o tom slyšel zřejmě každý – a pravděpodobně již mnohokrát. Málokdo však tuší, jaká konkrétní onemocnění vlastně léčí, popřípadě jakým zdravotním problémům dokáže předejít. Vždyť sami odborníci tvrdí, že když budete erotiku zodpovědně pěstovat dennodenně, můžete klidně zapomenout, kde má váš lékař ordinaci. Co všechno lze v posteli léčit? Tohle vás možná překvapí… Pravděpodobně příjemně!

Bolest hlavy a migrény. Vypoťte je z těla

Vzít si prášek pokaždé, když zabolí hlava? To je běžná praxe většiny lidí. Ovšem farmaceutické medikamenty nemají tu nejlepší pověst. Lékaři před jejich častou a neuváženou konzumací varují s tím, že při dlouhodobém užívání poškozují nejen trávení. Efektivní náhrada? Sex. Zvyšuje se při něm hladina hormonu serotoninu a aktivují nervové procesy tlumící všemožné bolesti, včetně hlavy.

Slabá imunita. Posilněte ji odhozením svršků

Chytíte každý bacil, který kolem vás proletí? No vida, další důvod, proč si s partnerem udělat „hezký večer“. Věděli jste, že milování navyšuje hladiny imunoglobulinu A, což je protilátka působící proti většině běžných infekcí? Tedy alespoň tak to tvrdí výzkumníci z americké univerzity Wilkes, kteří pohlavní styk vnímají jako zaručeného posilovače obranyschopnosti.

Deprese a úzkosti. Těm už odzvonilo

Na zajímavé antidepresivní schopnosti sexu zase upozorňují prostřednictvím své studie odborníci působící na newyorské univerzitě Albany. Několik měsíců monitorovali 300 žen a zjistili, že ty, které se vášni oddávají pravidelně, mají méně depresivních příznaků a větší sebevědomí. Tedy samozřejmě oproti těm, kteří si na lechtivé hrátky příliš nepotrpí. Zajímavé, viďte…

Nechtěný únik moči. Vyhněte se mu

Inkontinence neboli samovolný únik moči je problém, který postihuje stále více žen. Nejeden specialista je toho názoru, že nejlepší obranou je posilování svalů pánevního dna. Ještě jste nenašli cvičení, které by vám vyhovovalo? Existuje jedno efektivní, co jde provádět i vleže – a ve dvou. Milování prokrvuje a posiluje svaly v celé pánevní oblasti, čímž předchází inkontinenci. Co říkáte na tohle preventivní opatření?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat