Lupy trápí řadu z nás. Nepodceňujte správné mytí vlasů

17.04.2019 | Krása a móda

Možná to také znáte. Oblečete si tričko tmavé barvy a za chvíli máte na ramenou spoustu bílých šupinek. Lupy a další potíže s pokožkou hlavy trápí spoustu lidí. Jak nad nimi vyzrát? Pomůže nejen zdravý životní styl, ale také správné mytí vlasů specializovaným šamponem. Takovým je Mediket Plus, který vyzkoušely i naše testerky. Jak se jim osvědčil? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Když je méně více

Zkuste se zamyslet nad všemi přípravky, které máte v koupelně a které používáte při péči o své vlasy. Šampon, kondicionér, maska, vlasový olej, suchý šampon, sprej pro objem a lesk, lak na vlasy, stylingová pěna... Možná si bez nich úpravu své kštice neumíte představit, ovšem trpí-li  pokožka vaší hlavy tvorbou lupů nebo nadměrným svěděním a zvýšenou produkcí mazu, pak buďte raději opatrnější.


Na stav pokožky naší hlavy má vliv i technika mytí vlasů a také přípravky, které používáme. Šampon Mediket Plus nabízí úlevu nejen od lupů!

Mnoho přípravků pokožku a vlasy zatěžuje, i když to na první pohled vypadá, že jsou vlasy zdravé a plné života. Omezte svůj výběr pouze na kvalitní šampon zaměřený na boj s lupy, malé množství kondicionéru pro snadné rozčesání (pamatujte, že kondicionér se nenanáší ke kořínkům, ale pouze do délek a na konečky vlasů) a nezapomínejte na důkladné opláchnutí proudem vlažné vody.

Stav vlasové pokožky často může zhoršit i stres nebo nesprávná výživa (například časté střídání diet nebo některé chybějící živiny kvůli nevyváženému jídelníčku). Proto se při obtížích s lupy vyplatí zaměřit i na celkovou životosprávu.

Viditelná změna

Naše testerky dostaly na své potíže s lupy možnost otestovat šampon Mediket Plus. Jak byly s jeho účinky spokojené?

Šmapon Mediket Plus mi na lupy opravdu pomohl, byla jsem až překvapená, protože po předchozích zkušenostech s nejrůznějšími jinými šmapony jsem se moc neodvážila doufat. Kůže na hlavě se přibližně po dvou týdnech užívání zklidnila a byla méně podrážděná, přišlo mi, že tolik nesvědí. Lupy se taky začaly ztrácet. Už se to vůbec nedá s dřívějškem srovnat. Moc se mi líbí konzistence šamponu, stačí ho jen málo a nijak nestýká. Určitě bych ho doporučila všem, co mají tyto problémy, chválila testerka marunka4.

Šest týdnů používání, mytí 2x týdně. Ač jsem byla nedůvěřivá, nyní jsem spokojená. Hlava mě již nesvědí a lupy skutečně zmizely! Vyzkoušela jsem již spoustu šamponů a již přestala věřit, že se mi podaří tohoto problému zbavit. Tudíž za mě nejlepší výrobek na trhu. Ostatní nejenže mi nezabraly, ale hlava mě svědila již při používání, napsala testerka adnov.


Šampon Mediket Plus našim testerkám od jejich potíží opravdu pomohl!

Šampon opravdu pomáhá. Používala jsem 6 týdnů a opravdu super. I s malinkým množstvím se mi udělala celkem bohatá pěna, kterou jsem vmasírovala na pokožku hlavy a nechala 5 minut působit. Asi po týdnu používání (myju si hlavu 3x týdně) jsem si všimla, že už vůbec nevím, co je svědění pokožky na hlavě, a asi po dvou týdnech jsem ve vlasech nenašla žádné lupy. Za mě tedy naprosto super, zhodnotila testerka Kaomi.

Mohu jen doporučit. První mytí a svědění přestalo. Po dalších dvou umytí se začala pokožka uzdravovat. Po dvou týdnech jsem byla naprosto spokojená a nyní jsem si koupila v lékárně další šampon Mediket Plus. Je to takový malý zázrak, pokožka hlavy mě svědila přes rok a stačilo dva týdny, aby se naprosto uzdravila. Šamponu stačí málo a se správnou technikou mytí vydrží opravdu dlouho. Na to, že jsem vyzkoušela spoustu drahých šamponů na svědivou a suchou pokožku hlavy, tento jediný zabral a naprosto mi vyhovuje. Vlasy jsou po něm jemné, lesklé, voňavé a skoro nemusím používat kondicionér, a to mám dlouhé vlasy. Jsem ráda, že si je nemusím ostříhat, protože to byla jediná rada na kožním, kterou mi dali, aby mi pomohli. Moc děkuji za příležitost šampon otestovat a už bych neměnila, nešetřila chválou testerka sarexy.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat