Kouzlo s názvem divoká rychlovka

Rychlovka má svoje kouzlo – o to větší, když přirozeně doplňuje a prokládá delší, něžné milování. Je vzrušující, chlípná a divoká. A dá se i naplánovat, což je na ní úplně nejlepší!

Tohle se nedá popřít. Na sexu trvajícím jen krátkou chvilku, prožitém těsně před odchodem do práce nebo v krátké pauze mezi úklidem nádobí a stlaním postelí, je něco kouzelně zvláštního a peprného.

Hodně lidí si myslí, že rychlovka je spontánním zážitkem, který vyplyne ze situace. Tak zčásti to pravda je, ale bleskový milostný zážitek má hned dvě verze. Jedná se o rychlovku skutečně neplánovanou, kterou většinou zažívají jen čerství milenci, nebo rychlovku s přípravou. A druhá jmenovaná je možná o dost lepší než ta první! Zkusíte ji?

Rozpor, který lze jednoduše vyřešit

Ženám obvykle trvá 20 až 30 minut, než se úplně uvolní, zahodí starosti za hlavu a jsou schopné soustředit se na přímou stimulaci erotogenních zón nebo rovnou orgasmus. Zdálo by se, že s tím se rychlovka neslučuje, což je samozřejmě nesmysl. Příprava na ni je podhoubím pro intenzivnější zážitky a silnější vyvrcholení!

Proto si s partnerem vyměňte pár „neslušných“ zpráv, třeba již okolo oběda. Pošlete mu lechtivou fotku, zvěčněte své rudě namalované rty a připojte vzkaz, že se těšíte na večer. Než dorazí domů, dostaňte se do nálady s pomocí sexy hudby, koupele, vibrátoru nebo jiné erotické pomůcky. A předem se svlékněte, nebo aspoň volte oblečení, které se dá lehce odsunout z rozkroku a umožní přístup k vašim ňadrům. Čím přístupnější, tím lepší!

Koření života

Co se týče místa, dejte na instinkt a volte podle svých možností. Většina párů však volí méně obvyklé lokality, jako je třeba domácí kancelář, kuchyňský stůl, předsíň, prádelna, schodiště a podobně. A jak si vůbec zajistit pár minut času jen pro sebe?

Dětem zapněte pohádku na DVD a zamkněte dveře. Vědomí, že máte jen omezené množství času (zhruba tak 10 minut i s oblékáním), stupňuje vzrušení. V průběhu sexu volte jednu, dvě, maximálně tři polohy a myslete na to, že cílem je chvilkové spojení partnerů a orgasmus – nic víc. Vedlejší účinky jsou jen třešinkou na dortu!

Další bonus? Úleva od stresu

Rychlý sex snižuje hladinu stresu. To jste věděli? Bonusem je i to, že se soustředíte na okamžik, relaxujete a užíváte si to. Každý moment, během kterého nemyslíte na hypotéky, práci, koronavirus nebo péči o děti je jako balzám na duši. Nebo to snad vidíte jinak?

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat